--> Луцька будівельна компанія оголосила конкурс на кращий дизайн квартири | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцька будівельна компанія оголосила конкурс на кращий дизайн квартири

0
0
Луцька будівельна компанія оголосила конкурс на кращий дизайн квартири
Будівельна компанія «Інвестор» запустила конкурс для студентів на найкращий дизайн квартири у житловому комплексі «Супернова».

Презентація проекту відбулася у Луцькому національному технічному університеті у четвер, 23 березня, - повідомили у будівельній компанії.

Один із співорганізаторів, доцент кафедри дизайну ЛНТУ Дмитро Авраменко переконаний, що для студентів цей конкурс може стати чудовою нагодою зарекомендувати себе перед потенційним роботодавцем.

«Ректор нашого вузу Петро Савчук завжди активно підтримує такі проекти, розуміючи, наскільки вони важливі для професійного зростання наших студентів», - розповів Дмитро Авраменко.

За його словами, «Інвестор» займає одне з провідних місць на будівельному ринку Волинської області. Він зауважив, що компанія демонструє новий підхід до будівництва житла: пропонує не просто комфортні квадратні метри, а комплексно підходить до організації місця, яке в майбутньому стане чиєюсь оселею.

«Дуже приємно, що така компанія звернулася до університету, адже це прекрасна можливість для студентів здобути досвід та проявити себе. Це вперше, щоб студентам дали таку можливість попрацювати на ринку, в перспективі, можливо, навіть отримати роботу», - вважає Дмитро Авраменко.

Після короткого знайомства маркетолог будівельної компанії «Інвестор» Ірина Новосад розповіла студентам кафедри дизайну про умови участі у конкурсі та про основні вимоги до робіт.

«Головна мета нашого проекту – знайти молоді таланти, зацікавити спеціалістів-початків працювати у галузі будівництва. Наша компанія інтенсивно розвивається, щороку розпочинаємо все більше об’єктів. Тому ми даємо можливість студентам попрацювати на реальних об’єктах та здобути практичні навики. Можливо, вони гарно проявлять себе і стануть нашими колегами», - розповіла Ірина Новосад.

Студенти розроблятимуть дизайн для 1- та 2-кімнатних квартир житлового комплексу «Супернова».

Основні умови конкурсу:

• кількість робіт – необмежена;
• проекти мають бути розроблені у сучасних графічних редакторах; виконані у 3-D перспективі; представлені в електронному вигляді та скомпоновані в єдину презентацію у форматі 1х1 метр;
• кінцевий термін подачі робіт – 31 травня 2017.

Всі роботи потрібно надсилати на електронну адресу: bud.investor@gmail.com з позначкою «Конкурс ЖК «Супернова».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні