--> У Луцьку почали ремонтувати двори | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку почали ремонтувати двори

3
6
У Луцьку почали ремонтувати двори
Протягом місяця у Луцьку відремонтують десять прибудинкових територій.

Про це у Фейсбуці написав заступник міського голови Тарас Яковлев.

«Розпочали роботи по проведенню капітальних реконструкцій дворів та вулиць. Продовж місяця завершимо десять прибудинкових територій, які почали минулого року а також дочекалися своєї черги ще двадцять дворів, які плануємо капітально відремонтувати цього року», - написав він.

І додав:

«Продовжуються роботи по реконструкції проспекту Волі та Соборності. Почали будувати дорогу по вулицях Агатангела Кримського та Липинського (Вздовж ДНЗ 41)».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так, від ремонтували нам двір, але вже ями, бо водію мусоровозу, не хочеться їхати по головній дорозі, а між дворами, ще й біля садочка і вже глибока яка.
На вул. Гулака-Артмевського і для чого їх ремонтувати, коли кумунальні підприємства нехтують будь якими правилами
Відповісти
То не викидай сміття в двір і не буде СМІТТЄВОЗ до тебе їхати!)))
Відповісти
В районі підшипникового району протягом двох років полагодили напевно всі прибудинкові двори. Проте дякувати немає за що - тротуарів між дворами немає. Так, від будинків по вул.Ш.Руставелі 11,13,15 немає нормального тротуару до зупинки автобуса, пр.Дружби народів, до дитячих садочків, до школи, що розташовані поруч. А школа № 20 як стояла посеред болота, так я стоїть. Один тільки гарний тротуар від будинку №10. А як пройти дітям до садочків і до школи від пр.Дружби народів - особливо в дощ (як розтавав сніг)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні