--> Луцький депутат став свідком нелегальної еміграції | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький депутат став свідком нелегальної еміграції

2
-1
Луцький депутат став свідком нелегальної еміграції
Під час екскурсійної поїздки в Ізраїль, у якій брав участь депутат Луцької міської ради Петро Нестерук, до України не повернулося 18 людей.

«З української групи, яка на початку складалась з 48 людей, пропустили на територію Ізраїлю лише 39, а по закінченню туру в Україну повернулись лише 21 людина» розповів Петро Нестерук деталі своєї поїздки.

«Всі, що залишилися, мали зворотні квитки на літак в Україну, проте лишилися напевно для нелегального працевлаштування», - припустив лучанин.

Він додав, що зі слів, в Ізраїль за останні роки масово приїжджають заробітчани з України, хоча і умови заробітку далеко не райські.

«Нелегали погіршують життєвий рівень місцевих жителів, негативно впливають на економіку держави. Тому і ставлення до українців погіршується», - пояснив депутат.

«Так, на жаль це факт і я свідок того, що люди в пошуках заробітків покидають нашу країну! Дуже жаль цих людей, їхні зруйновані сім'ї, невизначене майбутнє, високу ймовірність депортації!», - каже Нестерук.

«Виїжджають кращі люди, праця яких потрібна Україні. Так, вона оплачується далеко не так, щоб забезпечити гідне проживання родин. А ще не завжди є і робочі місця», - каже політик.

«Чого нам не вистачає аби побудувати заможну державу в яку б прагнули приїхати а не виїжджали? Освічені люди є, природні ресурси одні з кращих у світі. Напевно нам не вистачає єдності, забагато сил витрачається на протистояння і конфлікти, боротьбу за владу. Подумалося, якби кожен з нас на своєму місці добре робив свою роботу, був прикладом для людей навкруги зміни були б не відворотні. Хіба це не реально? Все у наших руках!» - додав Петро Нестерук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то хай цей дупутат покаже як треба працювати
Відповісти
А скільки ваших найманих працівників, Петро, можуть собі дозволити більше ніж харчі і комуналку? Чому ви не платите їм як в Ізраїлі????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні