--> В Білорусі обшуки і арешти: знайшли українську символіку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Білорусі обшуки і арешти: знайшли українську символіку

5
-9
В Білорусі обшуки і арешти: знайшли українську символіку
Комітет державної безпеки Білорусі порушив кримінальну справу за фактом навчання і підготовки до участі в масових заворушеннях, що начебто планувалися в Мінську на 25 березня.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на БЕЛТА.

КДБ порушено кримінальну справу за фактом навчання і підготовки до участі в масових заворушеннях (ч. 3 ст. 293 КК РБ). Затримані активісти "Білого легіону" на чолі з Мирославом Лозівським, а також "Молодого фронту" на чолі з Дмитром Дашкевичем - всього 26 людей.

У КДБ повідомили, що під час обшуків за місцями проживання затриманих виявлені і вилучені автомат Калашникова, три карабіни, два пістолети, патрони, гранати, кийки, метальні ножі і сокири, предмети і речовини для виготовлення саморобних вибухових пристроїв, військова форма, бронежилети, каски, медичні аптечки натівського зразка, різна атрибутика батальйону "Азов", Тактичної групи Білорусь, УНА-УНСО, а також посібники з ведення бойових дій у місті.

Затриманий активіст "Білого легіону" заявив, що учасники руху відпрацьовували тактику бойових дій в умовах міста і вправлялися у стрільбі. За його словами, їм надійшло повідомлення, що 25 березня в Мінську буде атакована колона демонстрантів проросійськими силами. "Нам було сказано, щоб ми були напоготові, щоб у разі чого могли чинити їм опір", - розповів затриманий активіст.

Білоруські спецслужби не виключають, що на масові заходи планувалося також прибуття групи підтримки з України: послідовників УНА-УНСО та осіб, які брали участь у бойових діях на Донбасі у складі націоналістичних формувань.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То все Гузь! Ну дуже він "полюбляє" Білорусь! :)
Відповісти
Не дивує... Якбив нас СБУ працювало, то й майдану не було б.
Відповісти
Авжеж,янукович президент а ним керкє путін...
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю ТВ!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно руководству страны. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/kalendar/proizvodstvennyj-kalendar-na-mart-2017-goda-v-ukraine.html
Відповісти
В последнее время не могу найти качественную информацию чтоб получить независимое мнение по той или иной информации, в основном большая часть контролируема государством.
Я вижу, что сейчас на небольших СМИ новости более качественная.
Нашел и хочу поделиться:
https://beljizn.by/
https://beljizn.by/zarplata-za-yanvar-v-belarusi
https://beljizn.by/pensiya-pa-invalidnasci-dlya-1-grupy-%d1%9e-belarusi/
https://beljizn.by/minimalnaya-zarplata-v-belarusi-2/
https://beljizn.by/pavyshenne-pensii-%d1%9e-belarusi/

А где ищите ВЫ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні