--> Фільм волинського режисера визнаний найкращим на міжнародному фестивалі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Фільм волинського режисера визнаний найкращим на міжнародному фестивалі

5
-7
Фільм волинського режисера визнаний найкращим на міжнародному фестивалі
Фільм "Переломний момент: Війна за демократію в Україні", співрежисери якого - володар трьох "Оскарів" Марк Джонатан Харріс та режисер "Поводиря", волинянин Олесь Санін, визнано найкращим документальним фільмом на міжнародному кінофесті SLO Film Fest у Сан Луїс Обіспо.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на прес-службу Держкіно.

"SLO Film Fest - фестиваль незалежного кіно, який проходить у березні у м. Сан Луїс Обіспо, штат Каліфорнія. Це вже друга перемога фільму, який до цього було визнано найкращим документальним фільмом кінофестивалю EtCultura у Флориді", - йдеться у повідомленні.

За словами сценариста фільму Пола Волянського, присутнього на церемонії нагородження, на покази "Переломного моменту" були розкуплені усі квитки.

"Коли на церемонії нагородження я висловив подяку українському народу за те, що в часи "альтернативних фактів" і фейкових новин вони досі вірять у те, що правда - понад усе, аудиторія у 800 осіб вибухнула 30-секундними оваціями. Було неймовірно відчувати, наскільки фестиваль і люди в Сан Луїс Обіспо підтримали "Переломний момент" і нерівну боротьбу України за демократію", - сказав він.

"Переломний момент" - це погляд на війну та революцію в Україні очима простих учасників цих подій. Серед головних героїв - дитячий театральний режисер Андрій "Богема" Шараскін, лікар Всеволод Стеблюк, рабин Натан Хазін та інші учасники революції на Майдані та війни на сході України, що облишили своє звичне життя заради створення більш демократичної, справедливої і незалежної держави. Фільм показує інтенсивну боротьбу, яка на цей момент забрала життя понад 10 тисяч українців, а мільйони позбавила власних домівок.

Фільм охоплює період 2013-2016 років, який обернувся для України часом величезних випробувань і викликів. У стрічці зібрані кіносвідчення політичних, кримінальних, військових злочинів та терактів на території України. За час роботи над фільмом було записано 86 інтерв'ю з учасниками подій на Майдані та сході України і зафільмовано майже 600 годин робочого кіноматеріалу.

Українська прем'єра фільму на провідних телеканалах країни відбулася у лютому 2017-го, до річниці пам'яті Небесної сотні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/prozhitochnyj-minimum-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/zarplata-derzhsluzhbovciv-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/socialna-dopomoga/dopomoga-pri-narodzhenni-ditini.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/povyshenie-tarifov-na-gaz.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/stipendiya-v-ukra%D1%97ni.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/socialna-dopomoga/socialnaya-lgota-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/budet-li-moratorij-na-provedenie-proverok-do-konca.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/yaka-bude-zarplata-vijskovim-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/kurs-dollara-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/povyshenie-tarifov-na-gaz.html
Відповісти
Вы вообще понимаете что происходит в Украине?!
Мне кажется нам подсовывают какие то лживые статьи и мы часто не получаем новости из первоисточника.
Перебрав кучу источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что СМИ показывают хоть какую то картину жизни в которой находимся.
Очень важно в наше время отбирать качественные средства массовой информации.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/zarplaty-pogranichnikov-ukrainy/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю ТВ!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно руководству страны. А мы это хаваем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте нежелательные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/goroskop/obshhij-goroskop-na-2017-god-dlya-ovna.html
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю ТВ Ящик!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно правительству. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте нежелательные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prognoz/predskazaniya/astrologicheskij-prognoz-dlya-ukrainy.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні