--> Ківа розповів кого Кремль знищить наступним | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ківа розповів кого Кремль знищить наступним

1
6
Ківа розповів кого Кремль знищить наступним
Екс-керівник департаменту протидії наркозлочинності, підполковник поліції Ілля Ківа вважає, що після Вороненкова Кремль прибере Захарченка, Плотницького та Аксьонова.

Ілля Ківа укотре дав інтерв’ю російським телеканалам. Про зміст розмови з московськими журналістами він розповів у ефірі телеканалу 112 Україна, - пише Експрес.

– Всі ті, хто хоч якось був носієм інформації про сьогоднішній російський уряд і хто пішов проти цього уряду, всі вони, рано чи пізно,ляжуть в землю. Добре це чи погано – я не судитиму. Кілька прикладів. Литвиненко, 2006 рік. Його отруїли плутонієм в Англії. Людина пішла проти путінського режиму.

Політковська застрелена у ліфті. Мала інформацію про злочини чеченців.

Нємцов хотів опублікувати інформацію про присутність російських військових на території Донбасу.

І сьогодні вбивство Вороненкова. Це важлива фігура, він мав багато інформації про фінансову сторону правлячої верхівки Росії. Й це не останнє замовне вбивство. Всі, хто стояв у витоків анексії Криму, війни на Донбасі – будуть зачищені. Це війна, яку веде Росія не лише проти своїх людей, а проти всього людства. Земля чекає Захарченка, Плотницького. Утікачі з України, рано чи пізно, в землю цими спеслужбами і зваляться. Це Аксьонови, люди, які їздять на російські канали… Це я сказав російським журналістам, щоб вони могли уявити, в якій країні живуть.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ківа - рупор Кремля?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні