--> Де в Польщі дешевшають квартири | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Де в Польщі дешевшають квартири

0
6
Де в Польщі дешевшають квартири
Звіт фірми Homebroker свідчить про те, що ціни на квартири у низці великих міст зростають.

Судячи за цінами в укладених контрактах, вартість нерухомості зросла, зокрема, у Лудзі, Бидґощі, Ґданську і Щецині, повідомляє Польське Радіо.

Натомість, впали ціни у Варшаві, Кракові і Познані. За словами автора звіту Марціна Красоня, Лудзь, попри рекордне зростання цін на майже 20%, надалі залишається одним з найдешевших міст країни. Середня ціна за квадратний метр, відповідно до цього дослідження, склала там 4126 злотих. Подібний рівень цін є, зокрема, у Кєльцях, Бидґощі та Білостоці.

На думку аналітика, протягом найближчих місяців ціни на ринку житлової нерухомості залишаться на тому ж рівні. Експерт зазначив, що фактором, котрий має вплив на їхній рівень, є низькі відсоткові ставки і відсутність конкретних обіцянок про їхнє підвищення з боку Національного банку Польщі.

Найдорожчим містом, якщо йдеться про вартість квартир, залишається Варшава. Однак, з найновіших даних випливає, що середня контрактна ціна за квадратний метр вперше за багато місяців впала тут нижче 7000 злотих за квадратний метр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні