--> Учасниці Євробачення від Росії дозволять співати по скайпу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Учасниці Євробачення від Росії дозволять співати по скайпу

0
-5
Учасниці Євробачення від Росії дозволять співати по скайпу
Організатори "Євробачення", вперше за всю історію існування конкурсу запропонував влаштувати пряму трансляцію виступу співачки Юлії Самойлової з Росії.

Організатори конкурси – Європейський мовний союз (EBU) – пропонують організувати трансляцію виступу Самойлової на Євробачення-2017 через відеозв'язок в півфіналі конкурсу, - повідомляє Канал 24 з посиланням на сайт організаторів.

Якщо росіянка вийде в фінал, то цей виступ пропонується транслювати таким же чином.

У заяві наголосили, що раніше за всю історію конкурсу ніколи не пропонували учаснику виступати на конкурсі таким чином. Таке рішення в організації пояснили тим, що хочуть зберегти аполітичний характер Євробачення.

Союз активно працював над пошуком рішення і зробив безпрецедентний крок, запропонувавши "Першому каналу" можливість дати шанс Юлії залишитися учасником конкурсу в цьому році і виконати в прямій трансляції свою пісню під час другого півфіналу,
– йдеться в заяві.

Нагадаємо, 22 березня СБУ заборонила в’їзд в Україну російській представниці на Євробаченні-2017 Юлії Самойловій.

Сама ж співачка вважає, що ситуація може змінитися. Більшість українців схвально відреагували на таке рішення СБУ, проте Андрій Данилко, який представляв Україну на Євробаченні-2007, вважає, що українська влада повинна дозволити в'їзд на конкурс російській співачці Самойловій.

До того ж, за неофіційною інформацією, через заборону СБУ Росія має намір відмовитися від трансляції Євробачення-2017.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні