--> Похорон Ніфонта очолить скандальний намісник Києво-Печерської лаври Павло Лебідь | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Похорон Ніфонта очолить скандальний намісник Києво-Печерської лаври Павло Лебідь

4
-1
Похорон Ніфонта очолить скандальний намісник Києво-Печерської лаври Павло Лебідь
Чин похорону покійного митрополита Ніфонта очолить настоятель Києво-Печерської лаври, митрополит Павло Лебідь, який вчився та служив у Луцьку.

Про це стало відомо із повідомлення прес-служби Волинської єпархії УПЦ.

Митрополит Вишгородський і Чорнобильський, вікарій Київської митрополії Павло(Лебідь) у свій час навчався у Луцькому технікумі радянської торгівлі.

Волинь також рідна для митрополита Павла тим, що у Троїцькому кафедральному соборі Луцька архієпископ Волинський і Ровенський Варлаамом висвятив його на священика.

Після закінчення семінарії митрополит Павло був настоятелем Успенського храму села Низкиничі Іваничівського району Волинської області.

Постриг в чернецтво також у Троїцькому кафедральному соборі Луцька звершив архієпископ Волинський і Ровенський Варлаам.

30 травня 1992 року архієпископом Волинським і Луцьким Варфоломієм зведений у сан архімандрита.

Настоятель Києво-Печерської лаври Павло Лебідь відомий неодноразовими конфліктами з журналістами, які намагаалися взяти у нього коментарі з приводу дорогого автомобіля та інших престижних речей, які він отримував у подарунок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скандали розпалюєте ви , сепари.
Відповісти
Сєпар-лебідь.
Відповісти
""Настоятель Києво-Печерської лаври Павло Лебідь відомий неодноразовими конфліктами з журналістами, які намагаалися взяти у нього коментарі з приводу дорогого автомобіля та інших престижних речей, які він отримував у подарунок"". Хай краще Валентин Марчук дасть коментар з приводу того, я у нього повилася низка дорогих речей за час працювання простим секретарем...
Відповісти
На себе дивіться спочатку. Кожен буде відповідати за себе перед Богом. Краще молімося за нашу Україну.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні