--> У Луцьку триває конкурс туристичних проектів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку триває конкурс туристичних проектів

2
-2
У Луцьку триває конкурс туристичних проектів
У Луцьку триває Конкурс проектів туристичного спрямування.

Уже більше двох тижнів, як розпочато прийом заявок на конкурс соціальних проектів туристичного спрямування, який оголосила Луцька міська рада у партнерстві з програмою «Активні громадяни» від Британської ради в Україні та СГО «Молодіжна платформа», - інформують організатори.

Ініціатори радять зацікавленим лучанам поквапитись з поданням своїх заявок, адже час їх прийому скоро завершиться.

«Для нас важливо залучити її до реалізації цікавих, корисних для міста проектів, зокрема у туристичній сфері. З цією метою ми й оголосили проведення конкурсу в галузі туризму і раді, що нашим партнером стала програма «Активні громадяни» від Британської ради в Україні. Їх досвід в напрямку організації таких ініціатив є досить цінний. До того ж вони залучають експертів, які можуть навчити людей, як правильно подати ту чи іншу ідею та вдало її презентувати», - зазначає начальник Управління туризму та промоції міста Луцької міської ради Катерина Теліпська.

Цей конкурс має 6 пріоритетів. А саме: нові туристичні об’єкти; креативний простір; інклюзивні проекти; фестивалі, події, заходи; інформаційні та IT продукти; туршляхи.

«Зважаючи на те, що Луцьк позиціонує себе, як місто, яке розвиває подієвий туризм, то для нас є цікавими заходи, імпрези, які могли б привабити туристів. Також, хочу звернути увагу на інклюзивні проекти, бо доступність тих пам'яток, які у нас є, для людей з інвалідністю потрібно покращувати. Це знову ж таки друк різноманітних інформаційних матеріалів шрифтом Брайля, створення 3D макетів пам’яток, тощо. Важливим напрямком є розвиток ІT технологій в цій сфері, адже туризм активно переходить в Інтернет простір. Люди часто шукають інформацію про місто не звертаючись в турагенції, а на різних сайтах та форумах. Тому, створення різноманітних веб-ресурсів, де б поширювалась позитивна іміджева інформація про Луцьк, теж один з пріоритетів», − вважає Катерина Теліпська.

Зауважимо, що основними критеріями, за якими відбиратимуться найкращі проекти є: безпосереднє спрямування ідеї на розвиток туристичної галузі міста та створення позитивного образу Луцька; новизна; креативність та відповідність вищезазначеним напрямкам.

Загальний бюджет конкурсу 200 000 грн. (100 000 грн. надає Управління туризму та промоції міста, а 100 000 грн. – Британська Рада в Україні). Максимальне фінансування в рамках одного проекту – 30 000 грн.



«Ми розуміємо, що фінансування не є великим, але якщо будуть ідеї, які варті уваги та потребують дофінансування, то ми могли б це зробити в рамках цього конкурсу. Зрештою, якісь ідеї можуть бути стартом, щоб реалізувати їх в повній мірі у майбутньому», - зазначила Теліпська.

«Як я вже згадувала, залучення громади до розвитку туризму є одним з важливих напрямків нашої роботи. Тому, ми переконані, що проекти реалізовані в рамках цього конкурсу вплинуть на збільшення кількості туристів у 2017 році та підтвердять, що Луцьк – приємне відкриття», - зазначила Катерина Теліпська.

Нагадаємо, що заявки на конкурс приймаються до 21.00 7 квітня 2017 року. В цій ініціативі можуть брати участь лучани від 18 років. Форму заявки та додаткову інформацію ви можете знайти за посиланням - http://pitching.in.ua/lutsk.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке там туристичне місто, наша паморочна міськрада не бачить як виглядає місто, запросіть туристів з Європи, щоб з вас посміялися!!!!!!!!!
Відповісти
Що-у спеціалістів департаменту культури та туризму не вистачає ідей?Але про що це я - для них 30 тис. - Це так - мізер - не варто й напрягатись - нехай громадські активісти маслають безвозмєздно!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні