--> Луцькі депутати попросять парламент призначити позачергові вибори в міськраду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі депутати попросять парламент призначити позачергові вибори в міськраду

0
3
Луцькі депутати попросять парламент призначити позачергові вибори в міськраду
Депутати Луцької міськради хочуть просити парламент призначити позачергові вибори.

Про це йшлося під час засідання «бюджетної» комісії міськради у четвер, 23 березня, - повідомляє ВолиньPost.

Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський пропонує звернутися до Верховної Ради щодо невідкладних перевиборів міськради. Його проект рішення підтримала «бюджетна» комісія ради.

Покровський нагадав про складну ситуацію в міській раді, тому закликав підтримати в сесійній залі звернення про перевибори, аби уникнути проблем із вдалою в місті. «Ми маємо всі свідомо сприяти, щоб вибори міського голови відбулися якнайшвидше у нашому місті. Ми отримаємо легітимного голову. Цей голова зможе ліквідувати ці суперечки… уникнути безвладдя та судової тяганини», – вважає депутат.

Натомість депутати Борис Смаль, Микола Дендіберін, Олександр Кравченко та Григорій Пустовіт підтримали ідею звернення, але захотіли змінити його текст, аби зробити його «не заполітизованим».

«Я не вважаю, що сьогодні існує хаос. Це називається політична боротьба, яка проводиться через суд», – заявляє Пустовіт. Богдан Богонос зауважив, що звернення «на часі», а якнайшвидше обрання міського голови «принесе злагоду та користь місту».

Його підтримав і Павло Данильчук. За його словами, не всі фракції в раді зацікавлені у якнайшвидших виборах, тому звернення дуже актуальне. Також Данильчук нагадав, що нарешті на сесії треба прийняти рішення про дострокове припинення повноважень міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні