--> Муніципали показали луцьких «автоандонів» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Муніципали показали луцьких «автоандонів»

9
2
Муніципали показали луцьких «автоандонів»
Працівники муніципальної поліції у Луцьку «полювали» на недобросовісних водіїв, які паркуються посеред газонів.

Протягом двох днів вони працювали по вулицях, звідки поступали звернення про порушення правил паркування, - повідмоляє прес-служба Департаменту муніципальної поліції.

Зокрема, перевірили паркування автомобілів на прибудинкових територіях та на газонах біля будинків на вулицях Кравчука, 22, 24, 26, 28, Конякіна, 31, 33, Г.Артемовського, 15а, пр. Соборності, 23, 35.

Інспектори склали 15 протоколів за здійснення паркування автотранспорту на зелених насадженнях на прибудинкових територіях.

«Шановні мешканці міста, якщо Ви помітили паркування автотранспорту на зелених насадженнях на прибудинкових територіях міста просимо повідомити виявлені адреси у департамент муніципальної поліції Луцької міської ради за телефонами: 722861, 722649», -звертаються муніципали.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Андони муніципали і їм подібні ,краще би написали скарги на те ,що немає паркувальних площадок біля бунидків ,а не висвітлювати фото і штрафувати людей за те ,що вони змушені ставити свої авто на "газонах" щоб не йти додому від авто за кілометр! Краще би висвітлювали новини які дійсно важливі і які можуть хоть щось змінити ,а не показувати людей дурнями які вимушені виживати в цій країні!!!!!
Відповісти
Перед тим,як придбати авто,нормальні люди думають,де воно буде зберігатись.Андони не муніципали ,а ті що вилізли з грязі в князі (як вони думають),і тепер в них ноги повихитуються , бо треба йти додому від авто за кілометр!
Відповісти
ну раз авто купив то і клепка є .
навідмінну від тебе бовдура
Відповісти
Спочатку потрібно змінити проекти дворів 60-х років на нові з урахуванням транспорту у жильців, а потім наводити порядки!!!!! Де ви там побачили газони, все засране та занедбане, паморокі!!!!
Відповісти
Где там муниципалы увидели газоны? Земельный горб и бурьян.
Відповісти
Все вірно роблять, водії повинні ставити авто на спеціально відведених місцях, наприклад на парковках в 200-500 м від будинку, і ще й платити за це, а не ставити колимаги під підїздом, вся Європа паркує авто на платних парковках, а не кричить - подавайте мені місце, бо я тут живу! Поважати треба себе і один одного, особливо дітей, які мають бачити приклад, а не батька, який репетує в інеті - трєбую парковку у дворі, бо я тут живу!!!
Відповісти
вся європа їздить на шикарних авто отримують шикарну зарплату .
і людина там живе а не виживає ,як тут .
Відповісти
спочатку хай наведуть лад у дворах (зроблять лавочку для бабусі, зроблять тротуар ,заїзд до будинку , зроблять дит майданчик і тд) тоді і авто не будуть ставити .
Відповісти
Якраз поїдьте до Європи і подивіться , де біля домів паркуються поляки, німці, італійці..і т д ! Доречі, ми ніколи не будемо складовою ЄС .. бо наш народ хуже циганів!!! Нехай роблять парковки спочатку!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні