--> Волинські танцюристи вибороли першість на міжнародному конкурсі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські танцюристи вибороли першість на міжнародному конкурсі

0
0
Волинські танцюристи вибороли першість на міжнародному конкурсі
Зразковий ансамбль танцю «Росинка» з Рожища став Лауреатом Першої Премії на фестивалі-конкурсі у Львові.

Нещодавно у Львові проходив Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Місто Лева 2017», в якому взяли участь і вихованці Рожищенського будинку дитячої творчості – зразковий ансамбль танцю «Росинка» (керівник Алла Ковальчук), - пише Район.Рожище.

Організаторами фестивалю-конкурсу – ВГО «Європейська фестивальна-концертна молодіжна ліга» та Продюсерський Центр Заслуженого артиста естрадного мистецтва України Ігора Нетлюха «DS SOUND», на рахунку яких десятки конкурсів-фестивалів як всеукраїнського, так і міжнародного маштабу.

Оцінювало майстерність конкурсантів журі, до складу якого ввійшли Народні та Заслужені артисти України, а також видатні працівники культури.

Велику готовність та бойовий дух на сцені показали вихованці Рожищенського БДТ, зразковий ансамбль танцю «Росинка», керівником яких є талановитий хореограф Алла Ковальчук.

Майстерне виконання поліської польки та танцю з бубонцями не залишило байдужими вимогливих суддів.

І, як результат, «Росинка» стала Лауреатом Першої Премії другої вікової категорії та нагороджена Іменним Кубком фестивалю, дипломами та Сертифікатом на участь в Міжнародних фестивалях-конкурсах знижкою від 25 - 50%.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні