--> Укренерго лякає відключеннями в травні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Укренерго лякає відключеннями в травні

1
2
Укренерго лякає відключеннями в травні
Якщо до травня не буде поставок вугілля, то в Україні можуть початися віялові відключення світла, заявив журналістам в.о. директора Укренерго Всеволод Ковальчук у Києві.

Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ.

"Якщо на травень не буде забезпечено початок поставок ... може мати місце той сценарій, про який говорили в лютому (обмеження енергоспоживання - ред.)", - сказав він.

За його словами, завдяки ранньому приходу весни і заходам щодо економії вугілля, вжитим енергетиками, термін стабільної роботи енергосистеми на запасах антрациту, сформованих ще до припинення його поставок, вдалося істотно продовжити.

Як відомо, відключати світло можуть у семи областях. У цьому місяці надзвичайні заходи в енергетиці продовжили.

Також зазначимо, що перші поставки вугілля з ПАР в Україні очікуються в травні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То хай відкриє калитку і прикупить вугіллячко де-інде. Хитрожопа приватна організація завжди працює назло всім. Користуючись тим, що вони монополісти - жодним чином не розвиваються самі та лише створюють незручності споживачам. Настрої людей такі, що працівникам (принаймні ВОЕ) скоро доведеться по вулицях ходити оглядаючись і сім'ї вивозити з України
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні