--> Повідомили ім’я волинського поліцейського-хабарника | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Повідомили ім’я волинського поліцейського-хабарника

25
10
Повідомили ім’я волинського поліцейського-хабарника
Стало відомо, якого поліцейського на Волині затримали на хабарі у розмірі 2000 гривень.

Про це у Фейсбуці написав депутат Луцькради Павло Данильчук.

«Результати так званої переатестації міліції в поліцію по-волинськи. Знайомтесь Олександр Карпук, одіозний мусор-хапуга, довгі роки очолював слідство то в районному, то в міському відділах міліції/поліції», - написав він.

Депутат додав, що якось на сесії міської ради він задавав питання екс-начальнику міської міліції Муковозу з приводу дій його підлеглого Карпука, коли з місця злочину зникло 2 мішки бурштину.

«Та Карпук пройшов успішно атестацію (хто б сумнівався) продовживши займатись тим чим і раніше. Але мабуть вже здали емоції в СБУ та прокуратури, тож сьогодні його взяли на черговому хабарі. Тепер важливо контролювати хід справи, щоб так просто не відбувся. Ну і в світлі воєнних подій наш герой звичайно що отримав УБД та обзавівся земельною ділянкою від держави», - зазначив Данильчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Симпатяга. Схожий на капітана Катані з пригодницького фільму. А Павлу дякую. Оперативна інформація.
Відповісти
Більше на великого комбінатора Остапа Бендера з не меньше пригодницького фільму.Хоча,спалитись на такій сумі,на О.Бендера не тягне.
Відповісти
Так він взяв 2000$ а не гривень! В нього куртка не менше 20тис грн коштує, мусарюга
Відповісти
Сподіваюся вас любила мама , рідні , виховували в садочку , вчили в школі поважати всі професії на світі. Ви відвідуєте храм?Чому така нелюбов до людей , звідки ці слова " мусор "? А ви хто ?Не знаю цього поліцейського , але ви , точно , не викликаєте симпатії
Відповісти
Паша краще мовчи бо за тобою гріхів та грихів, Спочатку з собою розберись!
Відповісти
Бо карпук-мєнт,а не людина.
Відповісти
Як не знаєте,то не кажіть.А я мала змогу поспілкуватися.Непотріб.Казав один поліціянт,після того,як карпук пройшов переатестацію" таких не звільняють".Правильно,їх треба садити,а ще краще відстрілювати.
Відповісти
Так йому і треба це не людина а скотина.він вимагав 8 років назад з мене за хуліганку 1000доларів.бог все бачить
Відповісти
Він всьго навсьго маленька частинка налагодженого ланцюга корупції в системі слідства. Він в цьому не винний. Його керівники та заступники такі самі.
Відповісти
Ви дуже погано його знаєте. ..
Відповісти
Невже?Можу розказати,якщо цікаво.
Відповісти
Ще той гандон!!!
Відповісти
Таких як Карпук слід ізолювати від суспільства і надовго, а краще виставити на площі прив'язаного до стовба ГАНЬБИ, щоб люди плювали.
Відповісти
Надіюсь наступним буде прославлений хабарник Кіча Володимир Володимирович.Ще той персонаж...
Відповісти
Милі мої оце ще треба і Маковоза туди з ним на нари. Данильчук якийби небув поганий але його ніхто неможе зловити зловіть а тоді кажіть, а СБУ молотці прямо в дисятку. Всьотакі можуть працювати якщо хочуть.
Відповісти
Надіюсь падлюку посадять надовго.
Відповісти
А його підлеглі то які? Бидлота і шкуродери! Скільки замовних справ зробили скільки бабла тягнуть з людей? Їх би всіх до стінки і розтріляти!
Відповісти
Я ні в якому разі не схвалюю методи роботи Олександра Сергійовича, однак пану Данильчуку негоже вживати такі слова як "мусор" і т.д.))Шановний Павло, Вам би трохи повчитись ввічливості у Ваших висловлюваннях)
Відповісти
Все правильно написав. Речі треба називати своїми іменами. Достойний міліціонер, який повинен захищати інтереси законності, а сам його порушує то є МУСОР!!!!!!!!!!
Відповісти
Брати хабарі.приписувати чужі статті-то виявляється-методи роботи?А "мусор" в перекладі сміття.От олександр сергійович і є сміття.Данильчук назвав речі своїми іменами.А ви певно теж в поліції служите.що злочинця виправдовуєте?
Відповісти
Данильчук ти хто сам бик хапуга мочалка андон беркут. Памятаєш
Відповісти
Короче кажучи, БИДЛОти, що ганьблять свої професії. ..
Відповісти
гандон ще той. Подивіться на нього в очах одні долари,,накінець настав час заплатити за дорогі костюми. Вже каву з "сударушками"пити буде на нарах. Давно пора садити козла. Пропали панти піл час затримання. Молодці сбу.
Відповісти
гандон ще той. Подивіться на нього в очах одні долари,,накінець настав час заплатити за дорогі костюми. Вже каву з "сударушками"пити буде на нарах. Давно пора садити козла. Пропали панти піл час затримання. Молодці сбу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні