--> «ПриватБанк» похвалився технологіями майбутнього* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«ПриватБанк» похвалився технологіями майбутнього*

0
7
«ПриватБанк» похвалився технологіями майбутнього*
«ПриватБанк» відзначив своє 25-річчя масштабною подією «Приват.Share», продемонструвавши свої найбільш інноваційні продукти та технології, що можуть змінити життя мільйонів українців на краще.

Святкування 25-річчя «ПриватБанку» зруйнувало всі шаблони традиційних ювілейних урочистостей. Незважаючи на те, що 21 березня в Києві зібралися не лише друзі та клієнти банку, а й практично весь Кабінет міністрів України на чолі з прем’єр-міністром, а також більше сотні мерів і голів ОДА, захід відрізняла тепла неформальна атмосфера, - повідомляє прес-служба «ПриватБанку».

Виступи спікерів були побудовані як діалог консультанта та потенційного клієнта, що використовує сервіси та технології ПриватБанку. Випробувати їх можна було в демозоні конференції, оформленій у фірмовому стилі відділень банку. Відсутність закритих просторів і кордонів перетворило освоєння нового фінтеху на захопливе заняття.

Так, тепер за допомогою сканера QR-коду, доступного в мобільному додатку Privat24, можна не лише оплачувати без черг усі комунальні платежі, парковку та рахунки в ресторанах, але й записуватися на прийом до окуліста і невропатолога; отримувати або надсилати посилки через поштомати, встановлені у відділеннях ПриватБанку, а також оплачувати пільговий проїзд у міському транспорті тощо.

«Наш обов’язок як державного банку полягає в тому, щоб поділитися досвідом побудови єдиного цифрового простору з нашим основним акціонером – народом України. Бо держава та банк – це сервісні організації. І наше спільне завдання – надавати корисні, зрозумілі й недорогі послуги кожному українцю», – говорить голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак.

Розвиваючи комплекс соціальних сервісів, ПриватБанк продемонстрував технології, що полегшують комунікації громадян з адміністративними органами - від заміни пільгових муніципальних карт на цифрові соціальні картки ПриватБанку зі збереженням і розширенням їх функціоналу до перетворення відділень мережі банку в аналоги державних центрів надання адміністративних послуг, де можна, наприклад, розрахувати і оформити субсидію на оплату комунальних платежів.

Не забули на конференції і про представників малого та середнього бізнесу, представивши їм нові можливості сервісу ПриватМаркет. Сьогодні це не тільки популярний майданчик для продажу і покупки різних послуг і товарів, у тому числі в кредит, але і ресурс, де можна розміщувати тендери (10 000 активних тендерів) і подавати заявки на їх участь. А завдяки інтеграції з сервісом ProZorro, в тому числі і в державних тендерах, тут можна всього за кілька хвилин створити свій сайт або інтернет-магазин, а також взяти кредит на енерго- і тепломодернізацію.

«Сьогодні ПриватБанк сильний як ніколи.Адже у нас є все необхідне - величезний досвід, підтримка держави, вірність наших клієнтів, професійний колектив і найсучасніші технології. І ми пишаємося тим, що сьогодні 20,5 млн українців є нашими клієнтами. Лише уявіть - це більше, ніж населення Білорусі і країн Балтії разом узятих! Через наш банк щодня проходить 8 млн трансакцій. 5,5 млн українців користуються кращим мобільним додатком Приват24 і 3 млн з них роблять це щодня. І, нарешті, моя улюблена цифра - більше 517 000 дітей проходять в нашому банку навчання азам фінансової грамотності. І серед них моя онучка. А, значить, уже сьогодні ПриватБанк створює цифрове майбутнє нової України», - підкреслив Олександр Шлапак.

За словами прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, який відвідав презентацію, Уряд зацікавлений в розширенні співпраці з банком в реалізації державних програм.

"Сьогодні ми ознайомилися з продуктами, які банк пропонує своїм клієнтам. Можу відзначити, що вони дуже інноваційні, починаючи від дистанційних соціальних послуг, завершуючи всіма іншими формами оплати за будь-які продукти, в тому числі майданчик для проведення державних тендерів "ПриватМаркет". Це передбачає зручні можливості для українських громадян і я впевнений, що надання таких сервісів буде давати нові можливості для розвитку ПриватБанку. Мені приємно, що після націоналізації ПриватБанк залишає за собою лідерство", - сказав прем'єр-міністр.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні