У Луцьку просять поставити шлагбаум біля зоопарку

6
-8
У Луцьку просять поставити шлагбаум біля зоопарку
З'явилася пропозиція встановити шлагбаум на в'їзді до центрального парку біля зоопарку.

Відповідну пропозицію зареєстрував лучанин Андрій Бугайов у Єдиній системі місцевих петицій.

Чоловік пропонує встановити шлагбаум на в'їзді в парк біля зоопарку.

"Через потік транспорту немає місця погуляти з дітьми. Складається враження про автотрасу, а не парк", - йдеться у дописі чоловіка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В парку ще є багато доріжок де гуляти можна, машини теж немає куди подіти, якщо понаставляти на дорозі то іншим учасникам руху теж будуть проблеми з роз"їздами...
Відповісти
Хай Андрій Бугайов купить собі авто, тоді побачим, що заспіває. Це єдиний проїзд у парк і додуматись його закривати. Якщо поставити шлагбаум, то потік транспорту по вул. Глушець у вихідні дні буде майже паралізований.
Відповісти
згідна і не згідна.Коли йдеш з внуком у зоопарк, є небезпека потрапити під колеса авто - це незаперечний факт, але і факт те, що для маленької дитини віддаль від вул. Глушець до зоо є завеликою.
Відповісти
Сядьте у маршрутку, зійдіть на зупинці "гімназія №4" і спустіться в парк. І алейкою до зоопарку. Ноги не повихитуються. І заодно повітрям у вихідний подихаєте.
Відповісти
Постав собі шлагбаум на виході з палати!!!
Відповісти
Парк для прогулянки з дітьми, а не для їзди автомобілем .Нашим людям дай волю то вони на машинах по супермаркетах будуть їздити бо лінь два метри пройтися.За шлагбаум.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні