--> «Українцям потрібна правова, а не поліцейська держава», - Юлія Тимошенко* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Українцям потрібна правова, а не поліцейська держава», - Юлія Тимошенко*

1
0
«Українцям потрібна правова, а не поліцейська держава», - Юлія Тимошенко*
Юлія Тимошенко вважає, що українцям потрібна правова і чесна до людей держава.

На цьому наголосила лідер фракції «Батьківщина», коментуючи ситуацію щодо незаконного перебування в сесійній залі парламенту представників Національної поліції.

«Це поганий симптом, коли ігнорується все: Конституція, Закон України, Регламент. Це свідчить про те, що зникає правова держава, зникає верховенство права і використовується право сили!» – обурено заявила політик.

Юлія Тимошенко нагадала, що Нацполіцію до сесійної зали завели представники «Народного фронту», і розповіла, що подала до ГПУ та СБУ заяву про злочин проти тих, хто це зробив.

Окрім цього, також до Регламентного комітету ВР подана заява щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності депутатів, які «грубо обійшлися з парламентом України».

«Вони завели поліцію для того, щоб залякати залишки опозиції, яка ще намагається боротися. Вони продемонстрували силу, порушивши і Конституцію, і Регламент, і навіть основи здорового глузду. Вони завели Національну поліцію до парламенту для того, щоб продемонструвати, що закон в країні тепер нічого не вирішує, а вирішує груба сила», – пояснила Юлія Тимошенко.

Окрім того, політик нагадала, як спікер Андрій Парубій не пустив до парламентської трибуни для звернення до влади і народу України представницю матерів патріотів, які знаходяться в полоні в окупантів, хоча про це просила фракція «Батьківщина».

«Пан Парубій сказав, що це заборонено законом і матерям військовополонених в залі Верховної Раді не місце! Він відправив усіх матерів хлопців, які страждають в полоні, на балкон. Але саме Парубій разом із Президентом і «Народним фронтом» – з усіма пустив Нацполіцію до парламенту. Це означає, що силовикам можна перебувати у сесійній залі, а матерям військовополонених – ні!» – обурено наголосила народний депутат.

Отже, на думку лідера «Батьківщини», чинний парламент є «парламентом грубої, нахабної, цинічної олігархії і це – поганий симптом».

«Нам, українцям, агресивна поліцейська держава не потрібна. Нам потрібна правова, чесна по відношенню до людей держава», – підсумувала Юлія Тимошенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бабусю,те,що ви звізданули,ми вже давно знаємо,бо всяку х..ню читаємо.Але нам від цього життя не покращкється.А всьому винна ВСЯ!!! ВЛАДА!!!,яку потрібно "СТЕРТИ" з УКРАЇНИ!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні