--> Ярош розповів, як владі повернути довіру народу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ярош розповів, як владі повернути довіру народу

0
-6
Ярош розповів, як владі повернути довіру народу
Нинішня влада має вкрай низький рівень довіри суспільства. Для відновлення рейтингів має вдатися до радикальних кроків.

Про це сказав народний депутат Дмитро Ярош в інтерв'ю журналу "Країна", - пише Газета.УА.

"Довіри влада ця не має. Навіть якщо хороше щось роблять, суспільство це все-одно негативно сприймає. Для цієї влади прийшов рубікон. Але дива трапляються. У 2014 році продемонстрували на Майдані реальне чудо. Війна теж — зупинити такого агресора з тими можливостями, які ми мали. Тому і тут може бути чудо.

Але треба щось міняти. І не просто одну особу на іншу — перетасовування політичної колоди ні до чого доброго не призводить. Президенту потрібно спиратися на більш широкий суспільний загал, а не просто заводити в Адміністрацію, уряд своїх бізнес-партнерів. Гройсману треба налагоджувати діалог у першу чергу з малим і середнім бізнесом, а не тільки з олігархами. Тоді можна повернути ситуацію. Пасіонарна частина суспільства завжди не більше 10 процентів. Можна все зробити, якщо з цією частиною вести нормальний діалог і дати можливість будувати державу. А влада мала б допомагати їм це робити, а не заважати чи протидіяти. Тоді можна було б говорити і про другий президентський термін.

Чи вони на це здатні — сумніваюся. Не йдеться про персони. Яка різниця, хто президент: Порошенко, Тимошенко, Садовий. Аби справу робили для держави і для народу. І щоб не були антидержавними елементами, як Янукович", - сказав Ярош.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні