--> В Україні можуть з’явитися ще два лоукостери | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні можуть з’явитися ще два лоукостери

1
4
В Україні можуть з’явитися ще два лоукостери
Міністерство інфраструктури України проводить перемовини з двома низькобюджетними авіакомпаніями щодо початку їх роботи в Україні.

Про це міністр Володимир Омелян сказав в ефірі «Громадського радіо», - пише Захід.НЕТ.

«2016 рік став роком зростання авіаперевезень в Україні, а 2017 — лоукостерів в Україні. Ми бачимо, що Ryanair вже увійшов. Ми ведемо зараз переговори ще з двома лоукостерами з Європи. Сподіваємося, що цього року будуть успішно завершені переговори щодо створення ще однієї національної авіакомпанії, що забезпечить вільну конкуренцію. А вільна конкуренція — це безумовне отримання якісних сервісів за невисокою ціною», — сказав міністр.

Також Володимир Омелян зазначив, що його відомство виступає за розвиток аеропортів, які мають високу економічну привабливість — в Одесі, Харкові, Херсоні, Вінниці, Чернівцях.

Нагадаємо, ірландська Ryanair, найбільший лоукост-авіаперевізник Європи, почне здійснювати регулярні авіарейси зі Львова і Києва у жовтні.

Також угорська авіакомпанія Wizz Air, найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, з 18 червня поточного року почне виконувати польоти зі Львова до Берліна, а з 25-26 серпня – запустить три нові рейси з Києва до Познані та Любліна, а також до Франкфурт-Хана у Німеччині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому ті лоукостери тра коли у людей грошей немає!!! Ну хіба що тим е-декларантам , щоб скоріше тікати було! :)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні