Волинська «Солідарність» братиме активну участь у виборах 30 квітня*

4
-8
Волинська «Солідарність» братиме активну участь у виборах 30 квітня*
У партії запевняють, що мають достойних кандидатів на вибори голів п’яти громад на Волині.

У Волинському облосередку партії “Солідарність” готуються до виборів.

З’їзд партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» ухвалив рішення про участь місцевих організацій партії у позачергових виборах сільських, селищного та міського голів 30 квітня 2017 року, а також у перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 30 квітня 2017 року.

“Децентралізація – реформа номер один для України. Адже, створивши заможні громади, які самі розпоряджатимуться власними коштами та прийматимуть доленосні рішення, ми зможемо збудувати сильну Україну.

Волинь займає передові позиції щодо впровадження реформи, оскільки багато ОТГ вже успішно працюють та показують хороші результати. Статистичні показники, відкриті садочки, ЦНАП, відремонтовані дороги, які до цього роками не бачили асфальту, – усе це показник того, що реформа працює”, - переконаний керівник облорганізації партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” Роман Романюк.

Нагадаємо, на Волині 30 квітня відбудуться вибори до п’яти громад. Місцеву владу обиратимуть у Колодяжненській, Заборольській, Вишнівській, Забродівській та Самарівській громадах.

“Ми братимемо активну участь у виборах, вже є достойні кандидати, які зможуть представляти інтереси громад та працювати задля розвитку краю. Відповідне рішення було прийняте 17 березня під час з'їзду партії”, - повідомив Роман Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Головний Папік теж наобіцяв,коли балотувався в президенти. Роботу його на "БЛАГО!",народу народ відчуває відразу після виборів. Виборці,думайте.
Відповісти
Чи є ще дебіли в країні, які вірять однотуровому і Гунчику з рештою імпотентів. Всі відчули діяльність цієї партії на собі!
Відповісти
Як Пустовіт з "Укропом" ДРУЖАТЬ проти Усенко видно з брехні Юлі. Так само дружать Палиця і Абдулін (з партії "Батьківщина"), хоча Юля каже неправду. Див. відео з 15хв.: https://www.youtube.com/watch?v=H_wqVM7vSOE
Брудна політична брехня!
Відповісти
Реформи- це не ямковий ремонт доріг в дощову погоду чи напередодні зими, не ЦНАП і не дитсадки, відібрані у чиновників, які колись вони вкрали у дітей (міський центр так званої зайнятості, так званий біотехнічний інститут, пенсійний фонд, приватний кадастр на Винниченка, інститут бізнесу ЛТУ, соц. департамент Луцька, художня школа і ін.). Це не реформи. Це чорнова, щоденна робота з виконання своїх службових обов*язків. Роману після такої заяви складно пояснити, що таке реформи і я за це не берусь. Просто, мене здивував рівень цієї фрази, чи то, ба - чиновника. Навіть не здивував, а неприємно вразив.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні