Під час виставки на лікування волинського бійця зібрали 13 тисяч

0
-1
Під час виставки на лікування волинського бійця зібрали 13 тисяч
Щоб врятувати життя захиснику Володимирові Бабію, який хворий на рак, у райцентрі Волині влаштувати виставку-продаж художніх робіт.

17-го березня з ініціативи Ківерцівської міськради у Ківерцях відбулася благодійна виставка-продаж художніх робіт учасників антитерористичної операції, народних майстрів, молодих художників «Мистецтво проти війни», пише “Ківерцівський районний інформаційний портал”.

Під час відкриття виставки до присутніх звернулася лікар, ветеран АТО, Тетяна Білінські, яка подякувала присутнім за милосердя та жертовність, допомогу і підтримку, яку отримала вона під час лікування після отруєння у Донецькому аеропорту. Також жінка звернулася з проханням про допомогу 22-річному Володимирові Бабію з Горохівщини.

Володимир був призваний до лав ЗСУ у серпні 2015 року, втрапив до складу 3-го окремого танкового батальйону "Звіробій" 54-ї ОМБ. Пройшов чимало гарячих точок: Піски, Уманське, Троїцьке. Демобілізувався 20 жовтня. Відразу ж у госпіталі під час обстеження у нього виявили рак IV ст.

“В інституті нейрохірургії ім. Ромоданова зробили операцію і частково видалили пухлину. По місцю приписки у Кіровоградському онкодиспансері після променевої терапії його посуті виписали помирати. Від хлопця практично відмовились. Врятувати Володю взялися  у Волинському обласному онкологічному диспансері. Тепер ми всі боремося за його життя,» - розповідає Тетяни Білінські.
 
Серед експонатів виставки були роботи самого володимира, вдови Героя АТО  Оксани Єлізар’євої та дітей Андрійка та Анастасії, Сергія та Ірини Перини, Андрія Соломіна, Миколи Трофимчука та дітей учасників арт-студії Тетяни Мялковської, тощо.

Організаторам владося зібрати понад 13 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні