На Волині хочуть встановити пам'ятник таблетці

0
-4
На Волині хочуть встановити пам'ятник таблетці
У Ковелі пропонують створити пам'ятник у вигляді таблетки і таким чином вшанувати всіх медиків.

Про це у Вістях Ковельщини пише Яків Лавренко.

"У свій час в газеті "Ковель сьогодні", яка нині не виходить, я вніс конкретну пропозицію. Цитую свої слова: "Думаю не раз, скільки життів врятували лікарі! А лікували вони переважно таблетками (пігулками). Тому пропоную слідом за пам'ятником Борцям за Волю України спорудити у Ковелі пам'ятник Таблетці. Наше місто стане володарем унікального пам'ятника. Водночас вшанує і лікарів, і фармацевтів, і взагалі, медицину.", - пише чоловік.

"В багатьох містах світу, великих і невеликих, є пам'ятники, які називають незвичайними. Пам'ятник Пігулці віднесе наше місто до міст з незвичайними пам'ятниками", - додає він.

Як розповідає ініціатор, ідею спорудження такого пам'ятника підтримав тодішній керівник Ковельського МТМО, заслужений лікар України Олег Максимович Самчук, тоді навіть запропонували місце, де його встановити.

"Витрати на пам'ятник будуть незначні. Тому звертаюсь до міської влади в особі її очільників, депутатського корпусу із закликом підтримати мою ідею", - закликає Яків Лавренко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні