--> На розгляд Волиньради внесли довгожданний проект змін до бюджету | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На розгляд Волиньради внесли довгожданний проект змін до бюджету

4
0
На розгляд Волиньради внесли довгожданний проект змін до бюджету
Після бюджетної комісії у Волинській ОДА подали в облраду проект розподілу “вільних лишків”.

Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної ради.

“На сьогоднішньому засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики ОДА обіцяла внести до кінця дня проект рішення "Про внесення змін до обласного бюджету 2017 року", яким передбачається розподіл перехідних залишків обласного бюджету”, - йдеться у повідомленні ради.

Нагадаємо, 17 березня відбулося засідання бюджетної комісії обласної ради, під час якої лідер фракції УКРОП депутат Вячеслав Рубльов розкритикував голову ОДА Володимира Гунчика за те, що той досі не розподілив вільні залишки бюджету.

Більше 80 мільйонів гривень, на думку депутата, потрібно негайно розподілити і використати на будівництво доріг, соціальних об’єктів тощо.

«Підпишіть розпорядження, передайте в раду і ми почнемо працювати», - наголосив обранець громади.

Натомість Володимир Гунчик запевнив, що не може зараз цього зробити, бо ще невідомі розпорядники коштів. З його слів, пропозиції на співфінансування з обласного бюджету повинні подаватись «знизу», мовляв, якщо усе розподілять обласні чиновники, коштів на всіх може не вистачити.

«Минулого року ми прийняли бюджет в березні, хоча повинні були зробити це ще 25 грудня. Вільні залишки ми розподілили в травні, тобто найпізніше серед усіх областей. Моя позиція наступна – давайте розберемось і зробимо усе за законом», - додав очільник облдержадміністрації.

До кінця дня проект змін до бюджету подали в облраду. Очевидно, розподілу цих коштів треба очікувати під час найближчої чергової сесії облансої ради.

Раніше, керівники шести фракцій облради звернулися до Володимира Гунчика з листом, в якому вимагали не затягували з підготовкою до поділу перехідних залишків. Інакше - обіцяли піднімати птання про висловлення недовіри голові облдержадміністрації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рубльов - вчи закони, а потім щось кажи!!!
Відповісти
Сам вчи, а потім когось вчи!!!
Відповісти
В даному випадку Рубльов повністю правий, кошти мають працювати на громаду, а Гунчику треба збирати чемодани
Відповісти
Цікаво, а хто його, бюджет, з жителів області так довго чекав? Чекали злодії і корупціонери, щоб швидне роздерибанити,а Гунчик їм цього не дає, от і хають його. Щодо Рубльова, то Волинь про нього скоро взнає дуже багато цікавого.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні