На Волині в жахливій аварії загинув хлопець

1
3
На Волині в жахливій аварії загинув хлопець
У Ковельському районі сталася страшна аварія у якій загинув 24-річний волинянин.

У четвер, 16 березня, ввечері на автодорозі, сполученням «Ковель-Ягодин», неподалік селища Голоби, автомобіль Сітроен Берлінго зіткнувся із вантажівкою МАН, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Автопригода сталася близько 19 години поблизу селища Голоби Ковельського району. За кермом автомобіля Сітроен Берлінго перебував 24-річний мешканець міста Камінь-Каширський.

Ймовірно, він не впорався з керуванням і допустив зіткнення з автомобілем МАН під керуванням 57-річного жителя Мінська (Республіки Білорусь). Внаслідок ДТП 24-річний водій Сітроена від отриманих травм помер. Через ДТП вантажівка перекинулася і частково перекрила рух на автодорозі.

Відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортованими засобами Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та гляньте яка там дорога, самі ями!!!!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні