Японські авто продаються найкраще

1
4
Японські авто продаються найкраще
У минулому році японці стали лідерами українського автомобільного ринку. Про це свідчить статистика продажів нових авто, - пише cardiagram.com.ua.

Так, перше місце в ТОП-30 найпопулярніших в Україні марок зайняла Toyota. Компанії вдалося обійти таких серйозних конкурентів, як Renault і Volkswagen.

Відразу три моделі Toyota - Camry, Corolla і RAV4 - увійшли в десятку найпопулярніших автомобілів країни за підсумками продажів в 2016-м.

Друге місце серед японців c істотним відставанням від лідера зайняв Nissan. Участю в рейтингу найпопулярніших авто компанія похвалитися не може. Зате Nissan Leaf - найбільш продаваний електромобіль країни.

До речі, українці частіше купують автомобілі на «батарейках», ніж, наприклад, поляки чи росіяни.

На третьому місці - Mazda. У компанії немає видатних досягнень на українському ринку. Однак в її арсеналі - вельми цікаві моделі. Взяти хоча б кросовери. Наприклад, якщо ми подивимося порівняння Hyundai Tucson і Mazda CX-5, ми побачимо, що японець виглядає набагато презентабельніше.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це говорить про відсутність смаку в людей і тотальний стереотип...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні