На Волині пенсіонер ледь не зарізав чоловіка і уникнув покарання

1
-1
На Волині пенсіонер ледь не зарізав чоловіка і уникнув покарання
На Волині, 76-річний чоловік кинувся з ножем на 38-річного односельця, з яким розпивав спиртне.

Пізніше виявилося, що волинянин, який намагався вбити односельця, є неосудним, - повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Турійський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури скерував до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру до мешканця села Обеніжі Турійського району, який вчинив закінчений замах на вбивство.

Зранку 1 листопада 2016 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння у себе в будинку, 76-річний чоловік кинувся з ножем на 38-річного односельця, з яким і розпивав спиртне.

Ударом ножа зловмисник пошкодив своїй жертві яремну вену на шиї, проте наступних ударів завдати не зміг, бо потерпілий у ході боротьби відламав лезо ножа з рукоятки.

Поранений вижив лише завдяки тому, що на місце події вчасно нагодилася сусідка, яка викликала медичну допомогу.

Експерти з’ясували, що на час вчинення злочину пенсіонер через психічне захворювання не міг усвідомлювати свої дії та керувати ними, відтак за своїм психічним станом він становить суспільну небезпеку для інших осіб і потребує застосування примусових заходів медичного характеру.

Зауважимо, що до чоловіка і раніше застосовувались заходи медичного характеру за вчинення вбивства аналогічним способом.

Турійський районний суд ухвалив рішення про його госпіталізацію до психіатричного закладу із суворим наглядом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
лютий дід
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні