«Бо ми проти Вусенко», - «Батьківщина» про свою позицію

4
-7
«Бо ми проти Вусенко», - «Батьківщина» про свою позицію
Керівник фракції ВО «Батьківщина» у Луцькій міській раді Валерій Бондарук пояснив, чому партія не підтримує кандидатуру Юлії Вусенко на пост мера Луцька.

Про це Валерій Бондарук написав у Фейсбуці.

"ДОВІРИТИ ВУСЕНКО ДОЛЮ ЛУЦЬКА - ЯК МІНІМУМ НЕБЕЗПЕЧНО"

«Останні події, які відбувалися на сесіях Луцької міської ради, спричинили масу інформаційних маніпуляцій та необґрунтованих звинувачень, зокрема, й на адресу фракції ВО “Батьківщина”. Ми усвідомлювали, що своїм непоступливим рішенням наражаємося на критику. Проте твердо переконані — доля міста важливіша», - зазначив він.

І додав:

«З усієї відповідальністю заявляємо — депутати фракції “Батьківщина” не підтримують кандидатуру Юлії Вусенко не через політичну приналежність, а тільки з міркувань її нефаховості як керманича нашого міста. Для вдалого керування Луцьком бути гарним оратором мало, потрібно професійно орієнтуватися в питаннях міського бюджету, комунального обслуговування, транспортного питання та дорожньої інфраструктури».

З його слів, Юлія Вусенко цими якостями не володіє, тому довірити їй долю обласного центру як мінімум небезпечно.

"МИ ПІДТРИМАЄМО ТІЛЬКИ ГОСПОДАРНИКА, НЕЗАЛЕЖНО ВІД ЙОГО ПОЛІТИЧНИХ ПОГЛЯДІВ"

«Посада мера — не та посада, якою можна легковажити. Це не розмінна монета політичних ігрищ, а важлива фігура у добробуті лучан. Нам важко зрозуміти чому інші політичні сили цього не усвідомлюють, адже ми несемо відповідальність перед виборцями», - написав Бондарук.

І додав, що якщо Юлія Вусенко є патріотом свого міста, то повинна піти. Мовляв, вона повинна ставити інтереси Луцька вище за партійні зобов'язання.

«Відтак, ми підтримаємо тільки господарника, незалежно від його політичних поглядів та приналежності. І в цій площині на нас вплинути неможливо», - резюмував автор.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей цирк допоміг лучанам розібратися, хто є хто!!!Козюра з Батьківщини господарник ще той, аби для себе урвати, Стир забудувати!!!!.....
Відповісти
Це справедлива відповідь практично те щзо я думаю. Віддати мцісто в руки не фахівця це страшно просто уявити, як мінімум виважену людину з досвідом. Достойна відповідь.
Відповісти
мeні Вусeнко ніколи нe симпатизувала, знаю особисто і нажаль при кожній зустрічі бачила іі звeрхність і лeгку дурість, то як вона проявляючи звeрхність до інших можe кeрувати містом? зможe вона нам допомогти? сумніваюся! Вона нe мудра, і тим хто іі захищає, видно підходять іі норми спілкування!
Відповісти
Депутати- господарники)))-хто це , хоть одне прізвище назвіть, Ви крім критики нічого не можете, піднімати руки чи тиснути кнопки багато розуму не потрібно, а про речі які важливі для жителів міста я взагалі мовчу, а яку кандидатуру Ви підтримуєте ??? Чи ви ніяку ??? Вам скажуть за кого натиснути кнопку ??? Ганьба!!!! Всі кричать за прозорість влади, але видно що кожен з депутатів переслідує якісь власні цілі!!! Місто паралелізоване без голови вже майже два місяці і ніхто не називає ніяких прізвищ, всі тільки кричать що хтось когось не влаштовує((, а насправді це все торгі за ключові посади, що ж ви там плануєте робити??? Зарплата маленька, не проживеш, що??? Політика? Чи економіка вас турбує??? Стид!!!! Коли успішні бізнесмени хочуть розжитися за рахунок громадян(( чи за рахунок олігархів??? Ні просто Вам це не менеться!!!! Виберіть вже ту кандидатуру яка влаштовує всіх !!! Місто не може бути інертним, потрібні нормальні сесії , потрібні нормальні комісії , а не просто популізм !!!! Робіть щось!! А не ви голосуєте за ремонт дворів які і так в гарному стані, а іншим пройти ні кудою ((( де комісія ??? Хто лобіює цей дибілізм?? Всі ви однакові , кожен тягне одіяло на свою сторону, не усвідомлюючи від цього наслідків !!! Господарникі хренові!!! Комерсанти Ви продажні!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні