Судили волинянина, який «гонив» з-за кордону автівки і давав хабарі

0
-2
Судили волинянина, який «гонив» з-за кордону автівки  і давав хабарі
На Волині судили чоловіка, який платив хабарі митникам за те, що вони не будуть перешкоджати його бізнесу.

Прокуратура Волинської області забезпечила підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні про надання мешканцем селища Шацьк неправомірної вигоди працівникам митного поста "Піща" Волинської митниці ДФС, - повідомляє прес-служба прокуратури.

Чоловік упродовж листопада 2016 - лютого 2017 року надав митникам майже 10 тисяч гривень неправомірної вигоди за нестворення штучних перешкод при переміщенні на митну територію України тимчасово ввезених транспортних засобів з іноземною реєстрацією.

Суд, визнавши волинянина винним у вчиненні корупційного кримінального правопорушення, затвердив укладену між прокурором та обвинуваченим угоду про визнання винуватості.

Однією з умов угоди було надання викривальних показань щодо працівників митниці, які одержали неправомірну вигоду, і досудове розслідування стосовно яких прокуратура Волині продовжує здійснювати, та призначив йому узгоджену сторонами угоди міру покарання у виді штрафу в розмірі 12 750 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні