Постійно проводимо консультації з фахівцями, – Гунчик про кандидата на луцького мера від «Солідарності»

7
1
Постійно проводимо консультації з фахівцями, – Гунчик про кандидата на луцького мера від «Солідарності»
Волинська «Солідарність» веде безперервний пошук кандидата на майбутні вибори мера Луцька.

Про це у коментарі виданню «Волинь24» розповів голова Волинської ОДА і лідер обласного осередку партії Володимир Гунчик.

«Моя позиція, як голови обласної державної адміністрації, аби мене знову не звинуватили у тому, що державний чиновник лізе в партійні справи, – запропонувати кандидатуру господаря, господарника. Адже мені доведеться завтра з цією або з іншою людиною працювати. Від цього залежить стан розвитку міста, позаяк після виборів партійні стяги будуть спущені, залишиться міський голова та депутатський корпус. На якийсь період часу їм доведеться дуже серйозно займатися господаркою в місті», – сказав Гунчик.

Губернатор запевнив, що поки немає конкретного кандидата від «Солідарності».

«Ми продовжуємо інтенсивно працювати над цим питанням. Проводимо консультації з різними фракціями, політичними групами, представниками бізнесу, аби обрати насправді гідну кандидатуру. Мені б дуже не хотілося, аби там тимчасово була людина, яка буде просто де-юре міським головою, а де-факто – хтось інший керуватиме нею», – прокоментував голова ОДА.

Також він відмовився назвати імена ймовірних кандидатів, яких він міг би рекомендувати: мовляв, «на цих людей зараз спустять усіх собак».

«Є відповідні процедури опрацювання питань. Люди повинні оцінити свої можливості. А, насамперед, – дати згоду. І ми повинні з-поміж сильних обрати найсильнішого, найбільш гідного, а не просто запропонувати людину, сподіваючись на те, що раптом вона переможе. Я таку позицію не підтримую», – зауважив губернатор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Громадянська війна бариг-олігархів за свиняче корито триває.
Голосувати піду тільки за кандидата безпартійного зо не належить до до бандитського угрупування жо називається - партія
Відповісти
на вибори не ходіть, сходіть до психіатра.
Відповісти
Що відбувається в Луцькій міській раді? - опитування замовлене Укропом??? Тож Ваше інтернет-видання було раніше нормальним
Відповісти
Буде секретар парткому господарник землячок президента Володя Цибульський
Відповісти
слабенький гунчик не цікаво, палагута то сила так всмоктує гарно!
Відповісти
Журналісти, Гунчик НЕ Є головою партосередку!!!
Він не може бути наіть членом партії!
Перевіряйте, що пишете
Відповісти
Гунчик як голова ОДА - слабак. він не здатний тримати удар і протистояти захопленню Волині олігархічною групою Палиці-Коломойського. Тому пора тобі Володимир Петрович у відставку. твоя бездіяльність і привела до того, що зараз твориться у міській раді. якби ти хоть пошевелив пальцем, коли УКРОПи купували виборців, не було б того бардака. пакуй чемодани Гунчику...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні