--> На Волині невідомі в масках посеред ночі пограбували бабусю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині невідомі в масках посеред ночі пограбували бабусю

0
2
На Волині невідомі в масках посеред ночі пограбували бабусю
Чоловіки посеред ночі проникли в оселю одинокої пенсіонерки, яка живе на віддаленій сільській вулиці.

15 березня, близько першої години ночі, злодії залізли через вікно до оселі жительки села Нововстав, - пише Район. Горохів з посиланням на власні джерела.

Господиня прокинулася від шуму у хаті і побачила як двоє чоловіків нишпорять по її оселі. Відразу вхопилася за телефон дзвонити до сусідів.

Молодики це поміли і назали жінці лежати і не рухатися. Один з них був високий і мовчав, а другий низького зросту – постійно говорив і забороняв пенсіонеріці рухатися.

Нападники перевернули догори дригом усе в двох кімнатах і покинули оселю. Налякана жінка побігла серед ночі до сусідів, де дочекавшись ранку викликала поліцію.

Що винесли з оселі нічні «гості», крім двох мобільних телефонів, ще не відомо. На місці злочину у селі Новостав уже працює слідчо-оперативна група. Офіційну інформацію від правоохоронців повідомимо згодом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні