Розповіли, як танцювати найсексуальніше

0
4
Розповіли, як танцювати найсексуальніше
Психологи з Університету Нортумбрії склали план сексуального жіночого і чоловічого танцю.

Про це пише fainaidea.com.

У своєму дослідженні психологи попросили 39 студентів затанцювати під пісні Роббі Вільямса, всі рухи дівчат були зафіксовані за допомогою технології захоплення рухів і перенесені на безликий аватар, який, по суті, передає тільки рух і їх плавність, акцентуючи увагу тільки на танці.

Отриманий аватар оцінили чоловіки і жінки, в результаті на підставі опитування добровольців був створений план "правильного" танцю, що привертає увагу протилежної статі.

В цілому команда відзначила, що найсексуальніший танець у виконанні жінки буде тоді, коли рухи будуть зосереджені на нижній частині тіла, а ось у виконанні чоловіків, навпаки - на верхній частині тіла.

Також вчені відзначили і той факт, що можливо, такі різні реакції на танець пов'язані з історією та культурними тонкощами, так, наприклад, танець чоловіка, в якому він використовує руки, може здатися сексуальним через те, що так він може демонструвати свої спритність і силу, а жіночі рухи стегнами можуть підводити до думок про родючість і продовження роду.

Дослідники не планують зупинятися на досягнутому і хочуть з'ясувати, чому ті чи інші рухи привабливі, та чи є якесь ідеальне поєднання рухів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні