Липецька фабрика Roshen і далі під арештом

2
6
Липецька фабрика Roshen і далі під арештом
Басманний суд Москви продовжив арешт Липецької кондитерської фабрики, що входить в корпорацію Roshen, до 13 червня 2017 року.

Про це РІА Новини повідомила прес-секретар суду Юнона Царьова, - пише УНІАН.

"Суд продовжив арешт об'єктів нерухомості Roshen до 13 червня", — сказала вона.

Суд в грудні 2016 року наклав арешт на 14 об'єктів нерухомості, в тому числі на склад готової продукції, чотири цехи, будівлю допоміжного корпусу і сім земельних ділянок загальною площею понад 700 тисяч квадратних метрів, в рамках кримінальної справи про викрадення з бюджету Росії 180 мільйонів рублів за рахунок незаконного відшкодування податку на додану вартість.

Вартість нерухомості (цехів, земельних ділянок, підсобних приміщень) — майже 1,5 мільярда рублів.

Як відомо, 20 січня українська кондитерська корпорація Roshen оголосила про зупинку виробничої діяльності своєї фабрики в Липецьку (РФ) з політико-економічних причин.

Прес-служба компанії нагадала, що продаж російської фабрики неможливий через арешт майна, накладений слідчим комітетом Російської Федерації в рамках порушеної кримінальної справи.

Корпорація Roshen – один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів. До складу корпорації входять Київська, Кременчуцька та дві Вінницькі кондитерські фабрики, Вінницький молочний завод «Рошен», дві виробничі площадки Липецької кондитерської фабрики, Клайпедська кондитерська фабрика (Литва) і фабрика Bonbonetti Choco (Угорщина). Корпорація належить президентові України Петру Порошенку, який на час президентства передав свою частку (85%) в так званий сліпий траст під управлінням інвестиційного банку Rothschild. Інші акції Roshen належать генеральному директору корпорації В'ячеславу Москалевському (13%) і чотирьом менеджерам корпорації (по 0,5%).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вы вообще представляете что происходит в стране?!
Мне кажется нам подсовывают какие то не настоящие новости и мы часто не читаем информацию из первых рук.
Перебрав множество источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где видно что журналисты показывают хоть какую то картину жизни в которой находимся.
Очень важно в наше время отбирать реальные СМИ.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/detskie-posobiya-v-ukraine/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/cerkovnij-kalendar-na-serpen-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/buxgalterskij-kalendar-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-misyac-kviten-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/struktura-navchalnogo-2016-2017-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/biodinamichnij-posivnij-kalendar-na-gruden-dlya-ukra%d1%97ni.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні