Будівництво нової школи у Луцьку хочуть завершити до першого вересня

0
3
Будівництво нової школи у Луцьку хочуть завершити до першого вересня
За умови, що на будівництво школи №27 у Луцьку виділять достатньо грошей, її обіцяють здати в експлуатацію вже першого вересня цього року.

Про це стало відомо під час огляду чиновниками Луцькради стану будівництва школи, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Оглянути будівництво завітали секретар міської ради Юлія Вусенко, перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступник міського голови Андрій Киця, голова постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови Алла Надточій.

Директор ТзОВ “Житлобуд-2” Леонід Стефанович поінформував про комплекс виконаних робіт. Тут триває будівництво не лише навчальних класів, гурткових, актового залу, бібліотеки, медичного блоку та інших необхідних для школи приміщень, але й 25-метрового басейну.

А ще у новій школі будуть встановлені два пасажирських ліфти.
Зауважили, що для добудови школи необхідно 40 мільйонів гривень та 8 мільйонів гривень на обладнання.

За умови, що ці кошти будуть виділені, то директор ТзОВ “Житлобуд-2” пообіцяв ввести школу в експлуатацію до 1 вересня цього року. Він зауважив, що уже практично завершені зовнішні роботи. Нині тривають внутрішньо-оздоблювальні роботи.

Тривають роботи і у приміщенні басейну. Уже зведена чаша басейну, яку заповнили водою для перевірки.

Також на подвір'ї школи частково вкладена бруківка.

Леонід Стефанович зауважив, що будувати спортивний зал можна й після введення в експлуатацію основного приміщення школи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні