У Луцьку кличуть провести ніч з Індіаною Джонсом

3
1
У Луцьку кличуть провести ніч з Індіаною Джонсом
«Lutsk Night Cinema» запрошує на нічний кіноперегляд з Індіаною Джонсом.

В суботу, 18 березня, о 21:00 у приміщенні антикафе «Inner Space» зберуть поціновувачів пригодницького кіно. Березневий кінопоказ вирішили присвятити всесвітньовідомому Індіані Джонсу, - інформують організатори.

На заході покажуть 4 частини «індіани».Орієнтовне завершення заходу припадає на шосту ранку.

Потрапити на кіноперегляд можна за умови заповнення реєстраційної анкети. Її слід шукати в офіційних спільнотах проекту.

Зареєструвавшись, учасники повинні не пізніше п’ятниці підтвердити свою присутність відповідним листом. Кількість місць обмежена (їх лише 40).

До слова, команда «Lutsk Night Cinema» обіцяє не тільки пригодницьке кіно, але й багато цікавих конкурсів, переможці яких отримають призи від спонсорів. Приємні та заохочувальні бонуси чекають не лише на переможців, але й на учасників.

Організатори нагадують, що проект насамперед є культурним та розвиваючим, тому алкогольні напої приносити та розпивати суворо заборонено. Натомість глядачі можуть взяти із собою щось перекусити, а також принести термоси із чаєм.

Команда проекту просить глядачів не забувати брати із собою теплі шкарпетки або капці, покривала та все, що необхідно для власного комфорту, окрім алкогольних напоїв та інших заборонених речовин та речей.

Детальніше про захід, реєстрацію та все інше можна дізнатися на сторінці заходу: https://vk.com/indiana_jones_cinema .


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чи не краще на дивані вдома це усе подивитися?
Відповісти
Якщо Вам так краще, так і зробіть. А не нав'язуйте свою думку іншим.
Відповісти
Я думаю, що це круто провести час не тупо сидячи дома, а в крутій компанії, з людьми, які люблять кіно. Не думаю, що на диван додому влізе хоч декілька друзів, а тут можна зібратись компанією) Це чудово)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні