Депутату Ткачуку дали медаль

0
0
Депутату Ткачуку дали медаль
З нагоди Дня Добровольця у Свято-Троїцькому соборі відбулися молебень та вручення відзнак військовим капеланам, волонтерам та воїнам АТО.

Волонтерську працю митрополит Луцький та Волинський Михаїл назвав неоціненною, і такою, яка «є видимою і пам’ятною, про неї не забудуть завтра».

«Здатність до самопожертви – ось риса, примана для тих, хто засвідчив бажання бути небайдужим до долі своєї держави та своєї особистої долі», - наголосив у своїй промові митрополит Михаїл.

«Волонтери, добровольці, які часом останнє віддавали заради торжества справедливості, є душею України. ...Головне - бути небайдужим, пам’ятати, що це твоя Батьківщина, земля твоїх батьків... Хай наші вороги втікають звідси, як вже було не раз», - додав владика.

Відзнаки отримали військові священнослужителі, благодійники, учасники АТО. Серед нагороджених – волонтери Сергій Добродумов, Павло та Дмитро Савчуки, ієрей Олександр Добровольський, протоієрей Вололимир Мицько, а також депутат Луцької міської ради Євген Ткачук.

Зокрема, Євгеній Ткачук отримав з рук митрополита відзнаку «За гідність та патріотизм».

Як розповіли ініціатори нагородження, Ткачук протягом останніх трьох років активно провадить волонтерську діяльність.

Сам Ткачук у коментарі В24 зізнався: «На моєму підприємстві ми обслужили більше двохсот автомобілів для зони АТО. Моя родина постійно передає продуктові набори на схід для військових. Я неодноразово був на передовій з хлопцями...»

«Цим не хвалюся, бо вважаю, що кожен з нас повинен долучитися до волонтерського руху, аби пришвидшити перемогу над ворогом», - додав Євгеній Ткачук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні