Проект зі збереження відновлюваної енергії в Україні може втілювати Ілон Маск

1
-3
Проект зі збереження відновлюваної енергії в Україні може втілювати Ілон Маск
Засновник компанії Tesla Ілон Маск та Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман “обмінялися твітами” щодо запуску в Україні проекту зі збереження відновлюваної енергії, передає УНН.

Під час листування у Twitter про проект зі збереження енергії в Австралії на основі батарей Powerwall 2 у І.Маска запитали, чи може він зробити щось подібне в Україні.

"Звичайно. Просто ознайомтеся з моїм попереднім твітом про ціну (250 доларів за кВт/год на рівні пакета). Сайт скоро буде оновлений, тому буде повна прозорість", - написав він.

Пізніше І.Маску відповів прем'єр-міністр В.Гройсман.

"Дякую, цікава ідея. Україна дуже хоче стати випробувальним полігоном для інновацій. Давайте поговоримо про це докладніше", - написав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маск - приватна особа, тому розвести себе не дасть, а Гройсману не дають спокою лаври Сєні - теж хоче щось імпортне "розпилити"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні