--> Лучанка взяла «золото» на Чемпіонаті Європи з пауерліфтингу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанка взяла «золото» на Чемпіонаті Європи з пауерліфтингу

0
1
Лучанка взяла «золото» на Чемпіонаті Європи з пауерліфтингу
Оксана Гронович з Луцька завоювала "золото" на Третьому чемпіонаті Європи серед юніорів з класичного пауерліфтингу.

Змагання зараз відбувається у місті Тістед (Данія), - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

У присіданні Оксана з результатом 110 кілограмів виборола срібло. У вправі жим лежачи результат у 72,5 кг приніс спортсменці золото. Не було рівних лучанці і у тязі, де з другої спроби вона зафіксувала результат 157,5 кг.

Зазначимо, Гронович встановила рекорд України в тязі та виконала норматив Майстра спорту України міжнародного класу у сумі триборств – 340 кг.

Другою у категорї 52кг стала шведка Ребека Карлсон. Бронзова нагорода дісталася представниці Нідерландів Деві ван дер Ґойтен.

«Виступом Оксани я більш, ніж задоволений. Те, що не добрала у присіданні, вона з лихвою компенсувала в двох інших вправах. Були технічні помилки у присіданні, трішки нервувалась, бо виступала без мене. Та найголовніше, що вона стала чемпіонкою Європи серед юніорів та побила рекорд України. Вона боєць і зробила все правильно», - розповів Заслужений тренер України Олег Хом’як.

Нагадаємо, континентальна першість триватиме до 19 березня. А у середу, 13 березня, на помост вийде інший представник Волині – ковельчанин Станіслав Здробилко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні