Раритетні багнети і німецькі гвинтівки: у волинянина вуличили арсенал зброї

0
-4
Раритетні багнети і німецькі гвинтівки: у волинянина вуличили арсенал зброї
Поліцейські знайшли у волинянина цілий арсенал холодної зброї, дві гвинтівки, обріз та набої.

У п’ятницю, 10 березня, волинські поліцейські спільно із працівниками УСБУ в області та за процесуального керівництва прокуратури, вилучили у 50-річного мешканця Володимир-Волинського понад 30 предметів холодної зброї, дві гвинтівки, обріз мисливської рушниці та набої, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Вилучені предмети відправили на дослідження. За фактом незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами триває досудове розслідування.

Під час проведення санкціонованого обшуку, в рамках досудового розслідування кримінального провадження розпочатого за незаконне поводження зі зброєю, за місцем проживання 50-річного жителя Володимира-Волинського співробітники кримінальної поліції місцевого відділення поліції спільно із працівниками УСБУ в області, виявили та вилучили понад 30 зразків холодної зброї,зокрема, понад 20 штик-ножів та 5 багнетів часів Першої світової війни.

Крім цього, у волинянина правоохоронці вилучили дві гвинтівки «Маузер» та «Манліхер» калібру 7,62 мм., обріз мисливської рушниці та 14 набоїв калібру 7,62 мм.

Зі слів власника, вилученні предмети він знайшов в лісовому масиві поблизу села Нехворощі Володимир-Волинського району. Знайдені речі волинянин відреставрував і зберігав за місцем проживання.

Весь вилучений арсенал слідчі направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.
Нині, за цим фактом проводиться досудове розслідування за незаконне поводження зі зброєю. Мова йде про незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні