На Волині діти з Шацька вперше у своєму житті висадили ліс

0
2
На Волині діти з Шацька вперше у своєму житті висадили ліс
Ліс дитячими руками висадили у Шацькому лісництві.

В акції з посадки лісу взяли участь учні новоствореного Шацького шкільного лісництва, а саме – 8А клас та 7В клас місцевої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.- гімназії, - інформує прес-служба волинських лісівників.

Долучилися до роботи 31 учень на чолі з керівником шкільного лісництва – директором школи Валерієм Михальчуком, класним керівником 8А класу Оксаною Данилюк та класним керівником 7В класу Наталією Никитюк.

Ці учні вперше садили ліс, тож докладали максимум зусиль, щоб їхні деревця були правильно посаджені, гарно прижились та в майбутньому виросли з них високі та могутні сосни і берізки.

Лісничий Шацького лісництва Віктор Мелюх та майстер лісу Володимир Маркович подякували учням та їхнім керівникам за гарно виконану роботу.

Варто зазначити, що це учнівське лісництво стало діяти на базі ДП «Шацьке УДЛГ» зовсім недавно.

Заняття розпочали з теорії. Першу методичну допомогу новоствореному лісництву надали завідувач відділу екології Волинського обласного еколого-натуралістичного центру Валентина Юхимчук та інженер лісових культур ДП «Шацьке УДЛГ» Ярослав Кропивник.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні