--> «Це чмо взяло її за голову і вдарило об стіну», - на Волині сільського голову звинувачують у побитті жінки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Це чмо взяло її за голову і вдарило об стіну», - на Волині сільського голову звинувачують у побитті жінки

8
10
«Це чмо взяло її за голову і вдарило об стіну», - на Волині сільського голову звинувачують у побитті жінки
Неприємний інцидент трапився з мешканкою села Липини Юлією Лізовою та її подругами у місцевому барі.

Про це жінка повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

З коментарів під дописом дізнаємося, що руки буцімто розпускав сільський голова Тростянця Ківерцівського району Олександр Ковальчук.

Текст зі звинуваченнями подаємо без змін:

"Пішли ми,значить, сьогодні з дівчатами в "мєсний" бар посидіти, потрандіти...Посиліли...зібрались культурно йти додому (нас забирав подруги чоловік). І ось я вирішила сходити на дорожку в туалет...зустріла по-дорозі цього "мужчину". Він щось там "мурчав", я не звернула увагу, відмахнулась і пішла...Аж чую...під дверима гуркіт Хтось рветься в туалет...Вибігаю і бачу, що моя подруга плаче! Це чмо взяло її за голову і вдарило об стіну!!! Воно так рвалось до мене в туалет. Не знаю, що воно там хотіло побачити... Ми з дівчатами відразу побігли до нього, хотіли його "набити".

Але ж ви розумієте, нас 5 (і ми дівчата) , а їх...ну десь 10 ! Погиркались, подруга далі плаче... Це "унікальне Боже створіння" ще й матюкається! Відітєлі, він хотів піти зі мною в туалет (що він там мав робити не відомо)....Короче, друзі то його просили пробачення, а от він і не думав!

Отож, хочу зробити відомим "красавчіка"! Бидло, яке піднімає на жінок руку!!! P.s "Наталко і Таню, дякую, що заступились за мене! І ще моїм най-най ріднішим "сестро-феям" .Я обіцяла "чму- уроду" славу!"



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
быдло и одно и другое
Відповісти
Горілочка то біда, а п'яна баба ...зді не хазяйка. Яке їхало, таке здибало)
Відповісти
ганьба, піднімати руку на жінку
Відповісти
красавчик Саня ,що не могла вісячку хряпнути,стоять з сябе неведімок
Відповісти
Діачата, точно перебрали, як що їх можна назвати дівчатами! А Ковальчук взагалі не вживає спиртних напоїв, не льстіть собі красуні - в туалет він з вами рвався, аж смішно!
Відповісти
Блядво прийшло до людей, напилося і порядну людина називають чмо. Чоловікам за цим блядвом треба приглядати, бо така навіть в туалеті стане раком і підставить. А замість вина їм треба пити сечу. Знаю цього сільського голову і можу поручитись, що він не п*є, знає собі ціну і таку сучку він проігнорує.
Відповісти
хто порядна людина хто не бухае цей клоун
Відповісти
погано ви його знаете
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні