Волинські пауерліфтери змагатимуться на чемпіонаті Європи у Данії

0
-1
Волинські пауерліфтери змагатимуться на чемпіонаті Європи у Данії
Волинські пауерліфтери увійшли до збірної України і тепер виступлять на чемпіонаті у Данії.

Третій чемпіонат Європи з класичного пауерліфтингу відбудеться з 12 по 19 березня у місті Тістед (Данія). На стартах в Данії виступатиме 380 атлетів із 31 країни Європи, - пише інформаційне агентство Волинські новини.

У складі збірної команди України на змагання вирушили члени команди «Volynstrength» мережі фітнес-центрів «Інтер Атлетика» Оксана Гронович та Станіслав Здробилко.



Виступатимуть спортсмени у категорії юніорів, обоє майстри спорту з пауерліфтингу та чемпіони України серед юніорів 2016 року. Зазначимо, Станіслав у минулому році завоював бронзу на європейській першості.

«Для мене пауерліфтинг – це не тільки спорт. Пауерліфтинг – це частина мого життя, без якої я і не уявляю, що б було. Пауерліфтинг дав мені хорошу роботу, вірних друзів і найголовніше – дуже велике задоволення, від якого кайфую кожне тренування», - поділився Здробилко.

Оксана Гронович виступатиме у понеділок, 13 березня, а Станіслав Здробилко – у середу, 15 березня.

Підготував атлетів заслужений тренер України Олег Хом’як.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні