ТОП-5 найдорожчих вакансій у Луцьку

4
-2
ТОП-5 найдорожчих вакансій у Луцьку
Кому у Луцьку готові платити найбільші гроші? Яку кваліфікацію роботодавці цінують найдужче?

Вивчивши вакансії у Луцьку, опубліковані на порталі work.ua, видання «Волинь24» склало рейтинг найдорожчих професій.

1. Програмісти: від 8 до 50 тисяч гривень
Пропонуючи настільки високу зарплату, в оголошеннях обов’язково додають «залежно від кваліфікації.

Наразі є вакансії IOS-, PHP-, Wordpress-, Android- та Drupal девелоперів. Шукають спеціалістів, які мають навички із написання кодів; рефакторингу кодів; розробки архітектури програми та інтерфейсної частини.

Найчастіше серед вимог також – хоча б базове знання англійської та досвід роботи – принаймні рік. Хоча є й вакансії, де запевняють, що готові брати на роботу навіть студентів.

2. Далекобійники: від 13 до 25 тисяч гривень
На місце водія-далекобійника є кілька оголошень, де контактним місцем вказаний Луцьк. Здебільшого це – закордонні рейси в Європу.

У кандидатів на таку посаду хотіли б бачити досвід, наявність закордонного паспорту та шенгенської візи, водійські права категорій «С» та «Е» (на причіп).

3. Перекладачі: від 10 до 20 тисяч гривень
Здебільшого, високу заробітну плату перекладачам обіцяють шлюбні агенції. Робота – віддалена і, зрозуміло, досить креативна.

Часто майбутнім співробітникам пропонують обрати сайти для роботи із широкого переліку.

Серед вимог: англійська – не нижче середнього, висока швидкість набору тексту, наявність Скайпу для онлайн спілкування. Навзаєм обіцяють додаткові гонорари за вдячних клієнтів, а також – навчання комунікаціям від провідних світових коучерів.

4. Торгові представники: від 8 до 13 тисяч гривень
Таких оголошень на сайтах із пошуку роботи – найбільше.

Здебільшого від кандидата хочуть наявність власного автомобіля, презентабельний та охайний вигляд (навіть резюме без фото не приймають), а також такі риси характеру як комунікабельність і наполегливість.

Серед обов’язків вказують виконання плану продажів (від якого напряму залежить зп), роботу із дебіторською заборгованістю та проведення переговорів з клієнтами.

5. Менеджер із продажів: від 8 до 15 тисяч гривень
Вакансія схожа до попередньої, і так само – містить чи не найбільше оголошень.

Найбільш оплачувані вакансії – із продажу автомобільних запчастин, автомасел, сільськогосподарської техніки.

У зв’язку із специфікою «товару» на такій роботі більш бажаними бачать чоловіків, які знають автомобілі, автомобільні ринки, а також – готові до постійних відряджень. Серед інших побажань – навички ведення переговорів та техніки продажів.
Теги: робота, топ-5
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А якщо я хочуть працювати в ІТ, але не знаю мов програмування і як писати коди, то мене можуть десь попередньо навчити? І ДЕ САМЕ??? Дякую!!!!!
Відповісти
супер сказано!!!! напевно точно не наш сну))))))))
Відповісти
Ну якщо "коди писати", то все, перспектив немає жодних. У СНУ та ЛНТУ можна отримати основи, але здебільшого - це самоосвіта. Також у Луцьку є ІТ-кластер.
Відповісти
А ще добавте туди бібліотекарів в яких простий бібліотекар має 5 тисяч чистими а директор 12 тисяч. І без напрягу просто так.Працюють на чорно.Хоч би хто поцікавився за що такі гроші отримують? Чи обслуговують вони стільки читачів,скільки подають на сайтах бібліотек.Звичайно ні.Ніхто навіть не цікавиться їх роботою, і творять що хочуть в бюджетних організаціях.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні