--> На мера Нововолинська відкрили справу, – ЗМІ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На мера Нововолинська відкрили справу, – ЗМІ

2
5
На мера Нововолинська відкрили справу, – ЗМІ
Проти міського голови Нововолинська та його заступників відкрили справу через те, що голосували за свої надбавки та преміювання.

Під розслідування потрапили Віктор Сапожніков, Володимир Рожелюк та Андрій Сторонський, повідомляє інтернет-видання «БУГ».

За їхньою інформацією, справою займається відділ по боротьбі з економічною злочинністю, працівники якого вже опитали депутатів Нововолинської міської ради. Журналістам також стало відомо, що частина обранців відмовилась спілкуватись та надавати інформацію.

Як нагадують у ЗМІ, на одній із сесій Нововолинської міськради критерії успішності роботи міського голови та заступників визначили сам міський голова та заступники. Також вони вирішили, що треба зробити надбавки і проголосували за це.

За підтримку рішень ради, в яких фігурують інтереси самих депутатів, «світить» адміністративна відповідальність та покарання у вигляді штрафу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На кришування наркоторгівлі будуть провіряти?
Відповісти
Ну дуже "страшна" і "непосильна"міра покарання. Як її витримає "бідний" Сапожніков і іже?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні