--> У Ківерцях волонтер і нардеп розповідали молоді, що таке Конституція | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ківерцях волонтер і нардеп розповідали молоді, що таке Конституція

0
-5
У Ківерцях волонтер і нардеп розповідали молоді, що таке Конституція
Студентам медколеджу популярно розказали, як застосовувати норми Конституції у реальному житті.

10 березня у Ківерцях у стінах медичного коледжу відбулася лекція на тему «Суть Конституції та її роль в повсякденному житті».

Це - заключний етап заходів на Волині, які тривали впродовж місяця ще у Луцьку, Володимирі-Волинському, Ковелі та у місті Ратне.

Спікерами виступили відомий на Волині волонтер і керівник ГО «Так Треба» Руслан Теліпський, колишній народний депутат, журналіст, краєзнавець Андрій Бондарчук та інспектор управління патрульної поліції у м. Луцьку, лейтенант поліції Дмитро Слабенко.

Як розповів Руслан Теліпський, а саме ним були підготовлені лекції для молоді, ці просвітницькі заходи організовані Міжнародним центром перспективних досліджень за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в рамках проекту «Використання світового експертного досвіду та проведення публічних консультацій в процесі внесення змін до Конституції України».

Студенти ознайомились з особливостями Конституції, його основними функціями, а завдяки інформативним відеороликам дізналися, як правильно розбудовувати конституційний процес і долучатися до створення Основного Закону. Як останнє відбувалося на практиці, розказав народний депутат 1-го скликання Андрій Бондарчук, який брав участь у голосуванні за Конституцію України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні