Волинському губернатору погрожують «імпічментом»

5
-7
Волинському губернатору погрожують «імпічментом»
Голови фракцій вимагають від Володимира Гунчика не затягувати розподіл бюджетних коштів.

Голова облради Ігор Палиця адресував лист голові Волинської облдержадміністрації Володимирові Гунчику з пропозицією невідкладно внести в облраду проект внесення змін до обласного бюджету.

Якщо наближчим часом ОДА не подасть на розгляд облради проект внесення змін до обласного бюджету, то обранці порушуватимуть питання про відповідність Гунчика займаній посаді.

Про це інформує прес-служба Волинської обласної ради на офіційному сайті.

Ще 23 лютого до Володимира Гунчика звернулися шість голів фракцій у облраді (всі, за винятком кервника фракції “Солідарності” Володимира Бондаря) з проханням не зволікати із розподілом вільних лишків. Наразі маємо 90 мільйонів залишків у бюджетів, які чекають розподілу. Однак дотепер проект рішення не поданий в облраду.

“Політичні загравання з бюджетом можуть вартувати Володимиру Гунчику посади. Більшість голів фракцій в облраді відверто попередили нинішнього голову ОДА:  якщо проект внесення змін до бюджету не буде внесений найближчим часом, то  обласна рада залишає за собою право порушити питання про його відповідність   займаній посаді”, - йдеться у повідомлення обласної ради, оприлюдненому 10-го березня.

У відомстві Ігоря Палиці нагадують: 2 лютого депутати не проголосували за те, щоб визнати задовільною  роботу Володимира Гунчика на посаді голови ОДА.

“На наступній сесії питання може звучати більш жорстко.   Зауважимо, що  згідно із ст. 72 ЗУ "Про місцеве самоврядування в Україні",  обласна рада може шляхом таємного голосування висловити недовіру голові відповідної місцевої державної адміністрації”, - вважають у облраді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хе-хе! На кого це розраховане? Голова облради постійно за межами Україні і він звертається?! :))) Може взагалі-то депутатам підняти питання невідповідності посаді голови облради?! Слабо? Такого ніде в світі немає що робиться у Волинській облраді - ганьба!!!
Відповісти
Цими "імпічментами" укроп собі накрутить на дупу багато неприємностей. Палиця не враховує, що гунчик - смотрящій президента, а не начальник жеку в Локачах. І ці всі мрії коту під хвіст. Між тим, сьогодні у звязку з бурштиновими подіями у виконавчої влади достатньо аргументів, аби палиця довго не приїжджав з-за кордону. Можливі перевибори голови обласної ради. Палиця при нинішньому президентові вкрай обмежений. Треба дорожити хоч би цією обмеженістю, бо може бути гірше.
Відповісти
Вкрай обмежена зараз виконавча влада в області. Закони України, Конституція та Бюджетний кодекс для керманичів виконавчаї гілки не більше ніж інструкція з охорони праці на автозаводі. Уже не кажу за елементарну, але надважливу для службовців особливість - прорахрвувати кроки на десять вперед, вона у них не те що відсутня, а деформована в зворотньому напрямку.
Відповісти
Палиця любить ділити чужі гроші.
Відповісти
З Гунчиком працює одна жінка з мого села не буду називати її ім'я бо вона одна з помічників і в неї можуть бути велиуі неприємності. Так вона казала, що той Гунчик і його замістителі нічого не знають і не роблять,фсю роботу роблять його помічники, і зарплату мають більшу в десятки разів, а працюють і відповідають за все прості працівники, вони мають все знати а ними тільки керують всякі губернатори, віддають не вказівки, а фігню.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні