У столиці чоловік з гранатою «обчистив» два пункти швидких кредитів

0
5
У столиці чоловік з гранатою «обчистив» два пункти швидких кредитів
Чоловік, погрожуючи гранатою, пограбував у столиці два пункти видачі швидких кредитів. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Києві, передає УНН.

Зловмисник скоїв пограбування вчора ввечері, 9 березня, на вулиці Драйзера та проспекті Маяковського.

“У Деснянське управління поліції надійшло повідомлення, що в приміщенні двох установ з видачі швидких грошей невідомий чоловік, погрожуючи персоналу предметом схожим на гранату, забрав готівку з каси. У першому випадку зловмисник виніс понад 15 тисяч гривень, в іншому — близько 40 тисяч гривень”, — розповіли у поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Нападника розшукують правоохоронці.

Прикмети підозрюваного: чоловік слов’янської зовнішності, зріст приблизно 185 см, віком 35 років, середньої статури, був одягнений в темну куртку, сині джинси, чорну в’язану шапку, на обличчі були сонцезахисні окуляри, в руках — пакет чорного кольору.

У поліції закликали громадян, яким щось відомо про особу або місцезнаходження підозрюваного, звернутися до Деснянського управління поліції.

Як відомо, 23 лютого на вулиці Васильківській у Голосіївському районі Києва чоловік, погрожуючи зброєю, пограбував банк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні