--> «Україна залишиться в серці», - волинський футболіст, який міняє громадянство | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Україна залишиться в серці», - волинський футболіст, який міняє громадянство

0
2
«Україна залишиться в серці», - волинський футболіст, який міняє громадянство
Волинський футболіст Тарас Романчук, який грає з білостоцьку «Ягелонію» хоче отримати польське громадянство.

За словами гравця, визначальними стали родинні та футбольні фактори, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

«Вагався недовго, я був впевнений у своєму рішенні. Я вже протягом двох років збираю документи на громадянство. Вплинуло те, що моя бабуся походить з Польщі. Мої батьки і рідні тільки підтримують це рішення, тому і я не бачу в цьому нічого поганого. Не я перший і не я останній змінюю громадянство», - розповів Тарас.

Окрім того, важливою є і футбольна сторона питання. Якщо вдасться отримати громадянство, тоді Романчук не буде легіонером. Також півзахисник зможе виступати за збірну Польщі. Але поки таких пропозицій йому не надходило.

«Інтересу зі сторони збірної ніколи не було, та це зовсім не вплинуло на моє рішення зміни громадянства. Мені ще зарано думати про збірну Польщі, для мене важливіше отримати паспорт і не бути легіонером», - пояснив півзахисник.

Футболіст зізнався, що його ставлення до України, Волині та Ковеля ніяк від цього не постраждає.

«Україна і Ковель, звичайно, для мене залишаться в серці. Це моє рідне місто, де живуть мої рідні та близькі люди, і в свій вільний час я завжди радий приїхати додому», - зізнався Тарас.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли про намір українця змінити громадянство.

Як відомо, 25-річний Романчук виступає в Польщі з 2013 року, а в «Ягелонію» перейшов у 2014 році. У нинішньому сезоні гравець провів 25 матчів і забив п’ять м’ячів у всіх турнірах.

Нагадаємо, що півзахисником цікавився один з турецьких клубів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні