Зірковий іспанець заявив, що скоро повісить буци на цвях

1
5
Зірковий іспанець заявив, що скоро повісить буци на цвях
Іспанський півзахисник мюнхенської "Баварії" Хабі Алонсо оголосив про завершення кар'єри.

Алонсо виступає за "Баварію" з 2014 року, раніше він грав за іспанські "Реал Сосьєдад", "Ейбар" і мадридський "Реал", а також за англійський "Ліверпуль", - пише Газета.УА.

Разом з мерсисайдцями півзахисник виграв Лігу чемпіонів (2004/05) і Суперкубок УЄФА (2005), пізніше зумів знову перемогти в головному клубному турнірі Європи з "Реалом" (2013/14). У складі "Баварії" півзахисник двічі ставав чемпіоном Німеччини (2014/15, 2015/2016).

В активі хавбека 16 забитих м'ячів в 116 матчах у складі збірної Іспанії, з якою він двічі ставав чемпіоном Європи (2008, 2012) і завойовував золото Кубка світу (2010).

"Рішення далося непросто. Але вірю, що прийняв його у правильний момент. Я завжди думав, що краще завершити кар'єру раніше, а не пізно. Все ще добре почуваюся, але вважаю цей момент підходящим.

Я хотів завершити кар'єру, граючи на найвищому рівні. А "Баварія" - це найвищий рівень. Я неймовірно гордий і щасливий від того, що граю за цей клуб і входжу в цю сім'ю.

Мені довелося дуже багато пізнати за час виступів за "Реал Сосьєдад", "Ліверпуль", мадридський "Реал" і "Баварію". Це прекрасні клуби. Звичайно ж, була ще збірна Іспанії.

Я ніколи б не подумав, що кар'єра вийде до такої міри чудовою. Сподіваюся, до її закінчення трапиться ще щось", - сказав півзахисник.

У поточному сезоні Алонсо провів за "Баварію" 27 матчів у всіх турнірах, в яких забив три м'ячі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не буци , а бутси.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні