ПриватБанк і далі підтримуватиме волинський бізнес*

0
5
ПриватБанк і далі підтримуватиме волинський бізнес*
ПриватБанк продовжить програму підтримки малого та середнього бізнесу.

Про це стало відомо під час прес-конференції представників ПриватБанку на Волині.

Перший заступник директора Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Ірина Момотюк розповіла про програму кредитування «Країна успішного бізнесу» (КУБ).

Завдяки створеній у 2016 році програмі підприємці отримали більше 600 мільйонів гривень на розвиток тисяч проектів. Так, лише на Волині профінансовано більше 300 проектів малого бізнесу на суму майже 30 мільйонів гривень.

Програма неймовірно важлива для держави, оскільки вона допомагає тим людям, які насьогодні залишилися без роботи, а також тим, хто бажає створити і розвивати свій власний бізнес у таку непросту хвилину.

Також ПриватБанк (Ліцензія НБУ №22 від 05.10.2011р.) у березні запустив окрему програму «Агро-КУБ» для кредитування аграріїв. Вона особливо актуальна для Волині. Програма призначена для фінансування мікро-бізнесу на суму від 50 тисяч до півмільйона гривень. За умовами програми, кредит видається на 12 місяців під 2% на місяць. У перші шість місяців погашатимуться тільки відсотки, в останні – борг з відсотками.

«У нас була ідея створити продукт для аграріїв, маленьких фермерів, які досі не були цікаві нікому з банківських установ. І я пишаюся, що ми маємо таку програму», - наголосила Ірина Момотюк.

Також у ПриватБанку тепер фінансують придбання сільгосптехніки на суму від 300 тисяч гривень. Ставка – 24% + 1% одноразово.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні